Leopardmønster

Helt klart kult! Jeg elsker leopard på klær og sko.
Dyreprint-trenden har vist seg å være svært levedyktig, og er i motebildet også denne sesongen. Bli inspirert av dyreverdenen og kle deg i leopard-, sebra- eller tigermønster.

Selv om dyretrykk er trendy, er det viktig å ikke overdrive looken. Trenden har nemlig sine fallgruver, og mønsteret har blitt kalt både tantete, vulgært og harry. Men det er ikke vanskelig å unngå harryfellene, det viktigste er å holde seg til et dyreinspirert plagg av gangen. Så lenge du følger regelen «less is more», er du trygg.  En annen viktig regel når det kommer til dyretrykk, er at man burde holde seg til et mønster av gangen. Ikke bland sebrastriper og slangeskinnsmønster, det blir fort for mye av det gode.
SOMMERLIG TREND: Top fra topshop.com ca. 340 kr, sko fra Friis & Company hos nelly.com 1299 kr og bikini fra Gina Tricot 79 kr per del. (Foto: Produsentene)
Det er mange måter å bruke dyreprinttrenden på. Du kan bruke en leopardjakke med jeans, som Zoe Kravitz eller du kan la tilbehøret være dyremønstret for å piffe opp et ellers nøytralt antrekk, som Cheryl Cole og Kate Moss gjørHva syns du om leopardmønsteret?

2 kommentarer

fameliciouz

12.07.2010 kl.11:42

beautiful,..i love the topp,..
would you like to comment on my blogg? :)

Julie's blogg :-)

12.07.2010 kl.12:02

Du også hadde fin blogg, kjempefint :-)

Skriv en ny kommentar

hits