takk til dere søte lesere!

Kan dere huske hvordan det gamle designet jeg hadde så ut? Men uansett, nå har jeg fått meg nytt design. Dette designet fikk jeg gjennom bloggdesign.nu. Nå er jeg veldig glad, endelig et nytt design på min blogg. Virkelig på tide. Men nå tror jeg at jeg skal skru av alle lys og skru av tv'en og gå opp i senga mi og legge meg. Jeg er ikke spesielt trøtt, men kan jo ta med meg pc'en opp i sengen og skrive noen flere innlegg til dere.

Det er noe jeg må komme med... Jeg begynte å blogge igjen rundt 16 juli. Tror jeg det var. Også har det bygget seg så fort opp. Det er dere lesere som gjør dette. Dere er med på å få bloggen min til å gå rundt. Hadde jeg ikke hatt dere, ville ikke dette fungert. Slik er det selvfølgelig i bloggverdenen. Jeg er så takknemlig for alle kommentarer jeg får fra dere. Jeg blir bare mer og mer inspirert til å blogge. Jeg leser som sagt ingen andres blogger, men titter innom noen i blandt. Jeg har begynt å like blogg veldig godt. Jeg begynte å blogge i 2008, men kom ikke skikkelig igang da. Men det har jeg fått til nå. Jeg har fått 345 lesere, og jeg syns det er kjempe gøy.. Fortsett å besøk min blogg, så skal jeg besøke din.

Takk til dere søte lesere!

2 kommentarer

kvantitet

01.08.2010 kl.16:03

Har aldri vært innom bloggen din før, så vet nok ikke hvordan det forrige designet ditt så ut. Men dette så jo riktig så bra ut ;)

Idachristin

01.08.2010 kl.22:32

Kvantitet; Nei, da er det ikke så lett. Men takk for fin kommentar :)

Skriv en ny kommentar

hits