1400 sit-ups i uken

Etter litt surfing på diverse sider, kom jeg borti dette her; "Dette er resultatet av 1400 sit-ups i uken!" ÅJ, sa jeg bare. dette må jeg sjekke ut. Da jeg trykket meg videre inn på linken fikk jeg se denne damen;


Dette er Kim Kardashian. Hun tar 200 sit-ups hver dag, for å holde magen så fin som mulig. Hun sier til seher.no at hun hater lårene sine, men elsker magen sin. Så derfor holder hun fortsatt på med sit-ups for å holde magen fin. Selv om hun ikke liker lårene sine, elsker hun kroppen sin som den er nå.

Jeg fatter ikke at hun gidder dette. Ta 200 sit-ups pr. dag fordi hun ikke liker kroppen sin. Jaja, det er jo gratis trening. Jeg vet ikke om jeg ville gjort dette. hm. Dem skriver i seher.no at hun hadde dårlig selvtillit når hun var liten. Og når hun blir eldre, så kan man gjøre hva man vil med kroppen. Hun oppfordrer jo andre til å gjøre det samme som henne. Denne treningen kan vel ikke være særlig bra for kroppen? Menmen.. Kjendisene gjør mye rart for tiden, så dette er vel bare blåbær i forhold til mye annet?

Hva syns du om denne saken?

* informasjon er hentet fra seher.no

Én kommentar

Ida

06.02.2012 kl.15:49

Synes egentlig ikke magen var så fin heller jeg :/ Kanskje det bare er rar vinkel på bildet. Synes bena var finere enn magen! Men den er ikke stygg da!

Nei, tror ikke jeg hadde giddi 1400 situps i uka, da hadde jeg heller funnet på noe annet ;)

Skriv en ny kommentar

hits