Snart besøk :D

Heihei alle! Det ble vist litt lite blogging i dag. Men nå kommer jeg med et lite til dere.  For noen dager siden skulle jeg lage meg middag, og middagen den dagen ble grøt. Noe som endte i at jeg brant det hele og kjelen ble helt svidd. Tror jeg glemte å røre en liten periode der. Men jeg gjorde et nytt forsøk idag, og det gikk mye bedre!! Jeg vet jeg kan hvis jeg virkelig vil  :D  hihi...  Så da ble det grøt til middag i dag også da. Jeg er virkelig ikke kreativ når det gjelder mat. Men bare vent, snart kommer DEN 3-retters middagen med dessert. Neida! Det kommer nok aldri til å skje.

Nå sitter jeg i stua og ser på tv, med masse tente lys rundt meg, tøfler og pledd og venter på at Trine søta mi skal komme! Det er så lenge siden jeg har sett henne, og hun har ikke sett leiligheten min. Så dette blir nok bra!

Jeg har fremdeles 1 problem da..... Jeg klarer ikke tenne opp i ovnen min. Jeg hiver inn papir, vedkubber og tennbrikketter. Flammen kommer en liten periode, men så bare blir det borte igjen etter litt.  Hva er det jeg gjør galt ???  Skjønner ikke hvorfor ikke jeg kan få det til.. Er det meg det er noe galt med eller er det vedkubbene som ikke vil tennes.??? omg..


Litt kos med lys rundt seg da.. Jeg liker telys.
Ida koser seg med tøfler og pledd i sofaen. Ser på Hellstrøm lager julemat.


Blogges kanskje senere  :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits