Lærer for en dag

Tjaa.. Da jeg kom på jobb idag fikk jeg beskjed om at jeg skulle være lærer i 3. klasse. Det er masse sykdom for tiden på skolen, så da satte dem meg på denne oppgaven.. 3. klasse er ikke den letteste gruppen å holde orden på. Lurer på hvor mange ganger jeg sa: "Kan dere være stille og jobbe nå?!!!"  hehe..

Dagen startet jo greit da. Jeg skrev opp på tavlen hvilken dag og dato det var idag, hva vi skulle gjøre gjennom dagen, tente 2 adventslys, trakk kalender og gave og fikk dem til å være stille og jobbe med oppgaven de hadde fått. Dette gikk smertefritt.. Nå lyver jeg, brukte ganske lang tid på dette, de bråkte jo værre enn en hønsegjeng.

Da alt dette var gjort, skulle vi ut på tur, for hver torsdag har 3.klasse uteskole. Så da var det bare å kle på seg masse klær og gå opp til leirplassen, der grillet vi pølser og lekte. Det gikk faktisk veldig bra, var veldig koselig!

Da skoledagen var over, gikk jeg ned til mine søte små 1.klassinger og hadde leksehjelp med dem. Etter det bar det til den andre jobben min, SFO  :)
ALT I ALT...  *lærer for en dag*   Det har vært en veldig fin dag!!! 
Nå har jeg akkurat kommet hjem fra juleavslutning for 1.klasse, det ble veldig hyggelig! Mange foreldre og familie møtte opp og vi spiste grøt og hadde saft og kaffe. Loddtrekning og pepperkaker var selvfølgelig også med (: En veldig hyggelig kveld!!

 

Nå skal jeg sette meg ned i sofaen og se på tv og slappe av med noe godt å spise og noe godt å drikke.
HVA HAR DU GJORT IDAG  OG HVA GJØR DU I KVELD?

2 kommentarer

Hehe :) Litt av en utfordring tror jeg! :D Men kjekt at det gikk bra da :)

Rolig dag her med besøk hos mormor og deretter familiebesøk, fint med familie! :D

-emilie alexandra

09.12.2010 kl.21:53

Høres morsomt ut egentlig:-D

Ikke mye, er syk :-(

Skriv en ny kommentar

hits