Det er nyttårsaften jooo

God morgen!  Idag har jeg sovet altfor lenge. Jeg våknet først kl 7 og tenkte "skal jeg jobbe idag?" Ehm, nei det skulle jeg jo ikke. Så da var det bare å sove videre. Men jeg fikk det ikke helt til med en gang. Merkelig! Når man først har fri og kan sove lenge, DA våkner jeg tidlig og er lys våken. Er det mulig?!  Men jeg sovnet igjen da, etter en liten stund. Og da sov jeg til 12. Gud, det er for lenge for meg. Pleier ikke sove såå lenge.   Jau jau..

 

Jeg har akkurat spist frokost, og nå spiser jeg lefse med smør og sukker i, det er så godt! Så ser jeg på en kjedelige tv'en da. Det er absolutt ikke noe å se på.  Jeg har dusjet da, også har jeg jo ikke ordnet meg hårføner enda, så jeg sitter med vått hår, og fryser egentlig litt. Jeg har begynt å fyre opp i peisen da, men det tar jo så lang tid før det blir ordentlig varmt.

 

Menmen...  Idag skal jeg hjem til mamma og spise middag, og senere ikveld blir det full fest hjemme hos meg. Gruer meg egentlig litt, for leiligheten min er jo ikke stor, og hvordan i all verden skal jeg da få plass til alle sammen?  OMG.. Akkurat nå, skulle jeg ønske jeg hadde en kjempestor leilighet. MEN det har jeg da ikke. Da får vi bare sitte oppå hverandre. Håper det blir bra da!

HUSK KONKURRANSEN MIN.    INNLEGG  LENGER NED !!!

 

Blogges  :*

Én kommentar

godt nyttår! :)

Skriv en ny kommentar

hits