NÅ ER JEG SINT!

God morgen alle lesere!

Igår ble veldig vellykket, kommer med bilder senere :-)

Meeen. Når jeg sto opp nå og skulle skru på tv'en så kom det ingen kanaler. Står bare *Ikke noe signal* Ååååh! PAsser såå dårlig, nå som jeg hadde tenkt til å se på tv og slappe av litt. Men neidaa. De drit tv'en funker ikke.

Det er helt sikert dem oppe som har dratt den ut med vilje. De kom og klagde på meg igår også. Det er helt sikkert dem som er sure og har dratt ut tv ledningen min. ! Ååååh. Klikker! Jeg er så sint nå!

 

Skal dem liksom klage på meg da eller?? Jeg har hatt 1 fest og det var i går, også skal dem klage..  Jeg har sååå mange ting og klage på, på dem..  Bikkja dems driter overalt, og dem pukker ikke opp etter seg. Det er så lytt at jeg hører dem snorke om kvelden, hører tv'en dems høyere enn min egen, og jeg hører alt dem sier der oppe. Snakker såå sykt høyt..
Også skal jeg få 1 klage for en kveld...  OMG

 

Idag har jeg vært flink og både støvsugd, vasket gulv og tørket støv overalt..  Det var på tide!! Jeg får gjester hit kl 4, så det må lukte godt her...  Mary Kay kurs!!  OG jeg skal lage kake til de som kommer :-)

 

Ble det bra??  Ja, nå har jo ikke dere sett hvordan det så ut her i går da, meeen det får dere se på bildene som kommer senere idag.. Nå er det ryddig og pent hos meg igjen, slik jeg liker det!

 

Jeg smiler bare til dere.  :D  
Men er kjempe sur inni meg, pga. de oppe. Dem er sååå teite nå!!  FÅ TV'EN MIN TILBAKE!!

 

 

Ha en god søndag alle sammen!
Nå skal jeg dusje, spise, lage kake og ordne megtil Mary Kay kurs..

 

 

Blogges ;*

 

 

2 kommentarer

Flink du er :-) Syyyykt irriterende når ting som tv/nett ikke funker!

Benedicte

30.01.2011 kl.14:44

får håpe naboen ikke leser bloggen! haha! Gleder meg til etterpå snuppis :)

Skriv en ny kommentar

hits