Dagens innkjøp

Sånn, da har jeg gjort husarbeid til det fulle. Nå er jeg stolt over meg selv, egentlig.. Hengt opp klær, satt på oppvaskmaskinen, satt på ny vask med klær, tatt av gammelt sengetøy og satt på nytt, ryddet ut matvarer, ryddet i alle klærne som lå på gulvet, ryddet bordet i stua, ryddet i kjøleskapet for gamle ting, kastet søppel og kartonger, vasket doen med go'lukt, ryddet i sakene på badet.........Så...... nå sitter jeg laangt ned i sofaen og slapper av med musikk fra høyttalerne, tv i bakgrunnen og pc på fanget.. Nå kan kvelden starte med avslapping og godis!

 


Hengt opp klær da vet du..
Lagt på nytt sengetøy, som er i samme design som putene mine :-)Tidligere idag har Mats og jeg vært å klyppet oss. Det var noe jeg virkelig trengte, håret mitt var så slitt. Deilig å få ordnet på det. Så dro vi på Mosseporten for å titte litt. Etter det kom mamma til Mosseprten og vi shoppet bittelitt, deretter dro vi til bestemor. Jeg skulle hjelpe henne med den nye mobilen sin.  * Så fornøyd hun er * 

 


Tørkerullholder, den skal stå på kjøkkenbenken. Jeg har ikke klart å sumle meg til å kjøpe det før nå. Dårlig!
4 hvite plasblomster. Elsker slike blomster, det er vel de eneste blomstene  jeg kan klare å passe på.. hehe...
2 stenhjerter  fra Kremmerhuset.  29,- pr. stk.
4 rosa krus til kaffe, te, kakao og mye annet godt :-)

 

- Jeg vet ikke om du klarte å legge merke til det, men  det er fargen ROSA  og hvit på alle bildene jeg har tatt i kveld. Hehe,, viser tydelig at jeg liker fargen Rosa og hvit veldig godt. Rosa og hvitt interiør elsker jeg!! Derfor jeg har mye av det!  :-)

 

 

Ikveld skal jeg bare sitte godt plantet i sofaen foran tv'n med pc i fanget og brus og godteri på bordet. Samt  DET NYE, det skal leses nu. 

 

Ha en fin lørdag alle sammen!

- Hva skal du gjøre i kveld da?3 kommentarer

Iselin - mommy, fashion.

12.03.2011 kl.20:15

Så fine innkjøp :) Elsket hjertene fra Kremmerhuset :)

Ine - Foto og hverdag

12.03.2011 kl.20:43

så fine innkjøp :D

Cesssa

12.03.2011 kl.22:40

aww, så fine innkjøp! :) elsker rosa. Fint sengesett!

Skriv en ny kommentar

hits