grønnsaker med tzatziki og Kiwireklame

Snart begynner Hotel Cæsar, farmen og Paradise Hotel, noe jeg virkelig følger med på! Ikveld skal jeg være litt sunn samtidig som en liten oreokjekspakke vil dukke frem blandt alt det sunne.  Planen min er å spise sukkererter, gulerøtter og agurk dyppet i tzatziki.  Mmmh.


Jeg er nødt til å begynne på det sunne liv, jeg merker at kroppen begynner å gå en annen vei nå. Etter at jeg flyttet for meg selv, har jeg gått opp 6 kg, og det er ikke bra! Jeg er skuffet over meg selv nå. Imorgen skal jeg begynne å trene litt igjen. Nå skal jeg trene hver tirsdag, og kanskje noen torsdager. Jeg spiller badminton.
Jeg har fått litt rundere former i ansiktet, usj.. Nei, nå skal jeg slutte å klage over meg selv. Men er så kjipt når jeg vet at hvis jeg spiser mer crap-mat så blir det større kropp. Ikkebra - ikkebra!!
Vet ikke om dere ser det jeg, men jeg har faktisk klipt meg i helgen. Klyppet ikke mye, men fikk vekk slitte tupper og fikk klyppet håret litt opp. Nå er håret mye enkele og jobbe med, før hadde jeg mange floker. æsj.  Men nå er det bedre   :-)

 

Over til TV. Dere har nok sett Kiwi reklamen som går på tv nå for tiden. Jeg liker å skryte litt, da jeg kjenner enkelte *kjendiser*. Mannen på reklamen heter Arild Steine, han er i familie med Tommy Steine og begge disse karene er jeg så heldig å ha blitt kjent med.  Det er alltid kult å kjenne noen kjendiser.
Tommy kjenner jeg gjennom vennepar av familien.
Arild ble jeg kjent med på Rhodos i 2008, da vi alle var der sammen! Han er en kjempe hyggelig og morsom fyr med en flott og hyggelig familie. 
Arild Steine, mine kamerat  :-D

 

 

Kjenner du noen av disse to karene?

      Spiser du mye søtt og crapmat som legger seg? 

Har du tips til sunne matretter og snacks?

 

3 kommentarer

CHI

14.03.2011 kl.19:42

SV; Takk for kommentaren din :) Og jeg setter pris på deg <3

ida

15.03.2011 kl.09:17

Skjær opp fersk ananas, druer, epler, appelsiner, melon og eventuelt annet frukt. Så spiser du det som en fruktsalat, gjerne med litt is ved siden av. Det er fantastisk godt :-)

Karroo

29.03.2011 kl.18:57

Liker å skryte litt jeg og da, og jeg og en venninne var med Jonas Rønning på nach når vi var på Geilo, og når jeg var i London sist, spiste jeg middag med Taio Cruz :) Det var litt kult det og.. men FY faen du er heldig, som kjenner han som er med i KIWI reklamen liksom! Misunner deg den :)

Skriv en ny kommentar

hits