på tide å sutre....

Det er på tide å sutre litt her på bloggen.. Jeg har visst noenting å sutre over akkurat nå.. Æsj !!

.....Jeg er i dårlig form, har så vondt i hode og magen. Kjennes ut som migrene i hodet og superkatastrofe og orkan i magen min.

...... Nå sitter jeg med en del regninger som må betales, men pengene strekker visst ikke til. Usj. Jeg har 3 regninger som må betales, det er jo helt ulikt meg. Det er jo et katastroferammet område, som egentlig ikke rammes meg. Men, nå har det visst gjort det..

...... Lønningen min begynner å vise seg fra en dårlig side. Jeg pleier å være flink med pengene mine, vertfall nå ettersom jeg har flytet ut. Meen.. er litt uheldig der gitt.  Det er også veldig ulikt meg!

...... Jeg hater strømregninger. Det tar så mye plass! Det har vært en drittvinter, der kulden nesten sitter fast i veggene mine, og hvor jeg da må fyre og varme oppe her inne for at jeg ikke skal få det slikt som reklamen på tv. Hele huset fryser igjen.  Gosh!!  Gi meg sommer!

....... Nakken min blir bare værre og værre med tiden. Jeg sliter utrolig mye med både nakken men også ryggen. En skadet nakke allerede nå i en alder av bare 19 år. Ikke bra!  Jeg har gått til kiropraktor i noen måneder, men shit det er dyrt! 350,- for ca 15 minutters behandling. Hva er det for noe lureri da?  Jeg klager mye over nakken min, men om du hadde hatt det slik som meg, ville du også klagd hele tiden.

...... Kroppen min begynner å utvikle seg i feil retning. Etter at jeg flyttet hjemmefra har jeg lagt på meg 7 kg. og det er absolutt ikke bra! Gud, tenk om jeg blir feit? Det var noe jeg så absolutt aldri skulle bli og noe jeg heller IKKE skal bli! Jeg må seriøst begynne å trene bedre og spise sunnere. Men det er for vanskelig å spise sunt når jeg hele tiden vil ha noe søtt... Slutt Ida, slutt !!

...... For tiden ser jeg etter en ny leilighet. En leilighet som er ganske så ny og ganske så fin. Jeg er egentlig veldig kresen når det gjelder leiligheter. Jeg er mye sint for tiden, fordi det aldri kan komme ut en leilighet jeg vil ha. Det kommer bare kjellerleiligheter som ser helt grusomme ut og leiligheter som er grisedyre.. Tror de folk er rike eller?  Men, så vil jeg også veldig gjerne kjøpe en leilighet da.. Så jeg vurderer dra i banken og høre om jeg kan låne noen penger.. Så vi får se hva det blir til.. Men denne jakten på en leilighet stresser meg og gjørmeg sint.

...... Kjærlighetslivet mitt går rett i dass. Orker ikke si mere om det!

...... Det irriterer meg at jeg ikke har vitnermål, pga spansk! Jeg hater spansk! Hvorfor måtte jeg stryke på en fuckings muntlig eksamen da, er det mulig! Det ødelegger hele min karriere.. Haha, akkurat som jeg har store planer, men jeg har jo en plan om å få en bra utdannelse en gang i tiden og tjene gode penger. Jeg elsker penger, så er nødt til å ha en bra jobb. Men når en eksamen skal ødelegge slik at jeg ikke kan søke meg videre på høgskole, blir jeg sint og lei! For noe møkk.

...... Jeg hater vinter!!!    - Jeg vil ha sommer <3

 


//  Sint og sur

 

Sorry for at jeg legger ut mine sure miner, men jeg trenger å få det ut og skrive det ned. Det er sikkert mange av dere som leser dette nå og syns jeg er drit teit. Javel,, men jeg velger å skrive hva jeg vil på denne bloggen. Så idag vil jeg legge ut et innlegg som handler om å sutre..  Så det!
- Akkurat som ikke du har en del ting du sutrer over?  Jeg vedder på at absolutt alle sitter der ute å har en del ting de sutrer over.

Takk for meg!

 

 

4 kommentarer

Natalie

25.03.2011 kl.20:35

uffda! Håper ting går bedre for deg etterhvert :-)

Idachristin

25.03.2011 kl.20:39

Natalie: Heh, takk for det! :) Håper jeg og!

haha

01.04.2011 kl.10:32

Uff du er ikke alene om sånt lille venn ! Jeg har strøket selv i matte og slaver derfor da rundt på rema og sykehjem fordi at jeg aldri får ræva i gir og gjør meg ferdig med matta for å komme meg videre i en høyskole!! Pluss at jeg kaster pengene mine rett ut av vinduet ved å leie en meget dyr leilighet bare fordi at den er fin og jeg trives godt.....Klem fra surrete blomsten som du hadde med på Tivoli å gjøre !

Idachristin

01.04.2011 kl.18:58

haha: ntå :) Snuppa! <3 du og jeg altså :-)

Skriv en ny kommentar

hits