Kjoletvang for kvinner

Det står nå en artikkel i VG, om kvinner innenfor badminton. Det står at kvinner som spiller de største turneringene skal nå bli tvunget til å spille i kjole. Det internasjonale badmintonforbundet (BWF), vil tvinge jentene.
De mener at dette vil gjøre sporten mer attraktiv for de som ser på.

Presidenten i Norges badmintonforbund forteller at dette bare er et forslag og han mener jenter skal få lov til å velge selv om de vil spille i skjørt eller skjorts.

KJOLETVANG: Indiske Jwala Gutta spiller her i antrekket som nå blir påbudt for kvinner i de største turneringene. Foto: AFP

Jeg syns også jentene skal få velge selv hva de vil spille i, men det er jo også penere med skjørt eller kjole. Sporten er jo både for gutter å jenter, så er jo greit å skille mellom dem. Gutter bruker skjorts, mens jenter bruker kjole eller skjørt. Men jeg syns ikke det er noe vits å innføre tvang for jentene. Det syns jeg er tullete.

Én kommentar

Natalie

21.04.2011 kl.22:59

Enig med deg! Selv spiller jeg i både skjørt og shorts, men den shortsen jeg bruker er sånn tettsittende, ikke noe sånn slaskete greier som guttene bruker, så det blir jo alikevell litt forskjell der. Men jeg syns så absolutt at man skal kunne velge hva man vil spille i selv. Det handler jo litt om hva man syns er komfortabelt og behagelig å spille i. Det er vel ingen som vil spille i noe man syns er ubehagelig? Jeg hadde ihvertfall ikke klart det!!

Syns det er tullete at kvinner evt. blir TVUNGET til å spille i et bestemt klesplagg!

Skriv en ny kommentar

hits