Lysekil i Sverige

Nå sitter vi på hotellrommet og slapper av, før vi skal til middag kl 7. Vi reiste hjemmefra idag tidlig kl 8, og var fremme her ved halv 11 tiden. Siden det har vi vært på  "Havets hus" , spist lunsj på pizzahuset og trasket rundt i sentrum og kos oss i den deilige solen. Det blåser litt, men er veldig deilig ute.


Sykt mange store fisker vi så i akvariumet.Ser ikke ut som det er noe sol ute, men det er detr så absolutt. Det er sol enda  :-)  Deilig!Vi er selvfølgelig i en lekebutikk. Kan aldri gå forbi en slik butikk uten å gå inn og kjøpe noe. Men, sånn er det, bortskjemte unger.. Var speil i taket, så vi hadde det litt gøy å tok noen bilder.

Jeg og lillesøstra mi skal sove sammen på et hotellrom, mens mamma, pappa og lillebror ligger på et annet rom, rett ved siden av oss. Er ganske lite her, men vi skal jo bare sove over til i morgen.Familien glom på tur. Lillebror først, mamma, pappa, lillesøster og meg til sist med kamera.

Jeg sitter på moblt bredbånd og i utlandet er det ekstra dyrt, så jeg blogger nok mer i morgen. Kos dere masse videre alle mine lesere. 

Vi blogges  <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits