Snøleoparden var søtest.

Nå har vi endelig kommet hjem til Moss igjen, er faktisk litt deilig å være hjemme igjen. Men, jeg skal innrømme å si det har vært en finfin tur. Angrer ikke ett sekund på at jeg ble med. Har vært veldig hyggelig!
Nå har vi sett den siden av Sverige også.


Gårsdagens kveldsantrekk, før middag på hotellet.Dyraparken vi var i. Det var utrolig vanskelig å finne dyrene inne i hagene sine, de gjemte seg godt. Men utrolig gøy å se på alle de forskjeliige dyrene.Åj, så blid jeg ser ut da. haha.Husker ikke hva dette var jeg, men en slags fugl.
Jerv. Søt da, den kom helt bort til gjerdet, men den var nok sulten, ettersom den viste tenner med en gang vi nærmet oss. heh.Ulv fikk vi også se. Det tok lang tid, vi gikk først forbi burdet der de holdt til, men så ingen. Så gikk vi en runde rundt og kom tilbake igjen, og da fikk vi se 5 ulver.Leopard.Snøleopard.Litt blidere. Haha..Tiger.  Søt da!

Det har vært en fin dag!

 


Nå sitter jeg hjemme hos mamma, har nettop spist middag. Lurer litt på hva jeg skal gjøre i kveld. Jeg skal snart hjem til meg selv.. Kanskje pakke litt mer i leiligheten, selv om det er fredag og fint vær.? Hmm... Får se.

Ha en fin langfredag alle sammen!  Noen som har gjort noe spennende i påsken?Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits