Dagens Storinnkjøp

Igår var jeg på fest med jobben, det var utrolig hyggelig! Vi var hjemme hos ho ene på jobben og hun hadde det drit fint hjemme, akkurat lik stil som meg. Åh, jeg drømte meg bort i alle tingene hennes!! Så vi spiste kremet kyllingsalat med vitløksbaguetter, godteri, potetkull og noen hygget seg med vin og øl. Det var en kjempe fin kveld sammen med gjengen igår kveld.

 

I dag har jeg fartt rundt, men ikke på scooteren min. Jeg har kjørt BIL rundt om idag, det har vært så deilig det! Lånte bil av kamerat, så jeg fikk kjøpe det jeg trenger. Shit, det var deilig å kjøre bil igjen!

Dette har jeg kjøpt idag:

Dolce Gusto kaffemaskin. Endelig!!! Nå kan jeg få besøk av dem som drikker kaffe..  599,- på Elkjøp.Ståklyper. Jeg skal sette bilder på de. 39,- pr. stk  på Dorothea.Brunt belte. 49,- på Cubus.
Topp fra VeroModa. 50 ,-Skjorte/Tunika fra VeroModa  100,-Home i tre fra Bohus. 149,-Bilderamme fra Bohus. 49,-

Duk til bordet mitt  fra Kid. 59 ,-Slik ble det... Hva tycs ??Ble det fint? 

 

Nå blir jeg snart hentet, så skal jeg hjem til mamma og være barnevakt for lillebror. Lillesøster skal sove hos en venninne, mens mine foreldre skal ta en tur til naboen og hygge seg litt ikveld. Jeg får gudsjelov besøk ikveld da, så slipper jeg sitte å kjede meg alene..

 

Hva syns du om bildene?
Hva har du gjort idag?
  - Og, hva skal du ikveld ?Én kommentar

Dina Larsen ♡

11.06.2011 kl.20:25

åh, så herlig :)

Skriv en ny kommentar

hits