Resultater fra Vinsta turneringen

Nå sitter jeg i bilen på vei hjem fra Vinstra. Helgen har vært ganske så bra må jeg si. Både turneringen og gjengen. Vi lå på en 6-mans hytte og vi var 8 personer, men det gikk så fint så. Jeg fikk vertfall sengeplass, det skulle bare mangl, jeg var 1 av 2 jenter på hytta så.  Vi kjørte opp hit på fredag og var fremme ca i 5 tiden. Turneringen begynte ca 7 og jeg hadde min første kamp rundt halv 10. Også gikk kvelden helt til kl 02.00. Da var vi ferdig med fredagens spilling.Opp igjen kl 09.00 på lørdag for å spille kamper igjen fra kl 10. Lørdag kveld var det bankett med masse god mat og drikke, etter dette var vi på disco/bar... Hahah, det er noe av det merkeligste utestedet jeg noengang ha vært på. Skikkelig country musikk og mange mannfolk med DEN country stilen. Skinnbukser med fake pistoler, cowboyhatter og lange frakker. Jeg fikk meg en sykt god latter da!


Så nå er jeg på vei hjem fra Vinstra med 2 gull i behold. Jeg er storfornøyd med det!
1.Plass i damesingel C   og   1.plass i damedouble B.
Jeg fikk da noen premier for å ha vunnet da, ikke store premiene men... Gavekort på 300,- og 200,- på G-Sport. Men jeg klarer meg fint med det. Finne meg noe treningstøy.

 
1 premie DameDouble B   og  1 premie DameSingel C .


Gavekort på 300,- og 200,-
Blogges mer når jeg kommer hjem. Nå skal jeg være litt sosial her i bilen!
* Det er forresten sykt mye vann i mjøsa, hittil har vi sett 1 campingvogn i vannet, hus som står i vann, materialer under vann, opptil flere jorder under vann også er det mange veier som er stengte.
Men vi kommer oss i god behold hjem...

 

Snakkes  :-)

2 kommentarer

caca

04.07.2011 kl.17:04

Gratulerer:)

er det lenge siden du kjøpte de snoopy sokkene? fikk skikkelig lyst på dem!!

Idachristin

04.07.2011 kl.20:02

caca: Takk!

Hehe, de er gamle :)

Skriv en ny kommentar

hits