Hyttetur til Strømstad

Heihei!


Nå er det en stund siden jeg har blogget. Dagene går så altfor fort. Nå går det mot min siste helg med ferie. Til uken skal jeg jobbe igjen, men blir bare neste uke da. For de 2 neste ukene der igjen har jeg ferie igjen. Det skal bli deilig!
Igår var jeg på quiz på Mikrobryggeriet her i Moss og ble kåret til SNYGGASTE TJEJ! den kvelden. Haha!

Om ikke så lenge bærer det til Strømstad med gode venner, vi skal nemlig på hyttetur. Håper virkelig det blir sol, så vi kan bade og kjøre båt og kose oss.
Denne gangen skal jeg huske på kamera, slik at jeg får tatt noen bilder. Er greit med minner!


Dyne og pute er på plass. Redningsvest og seilerjakke, og bagen fullt av shiiiit.  Tror jeg har pakket litt for mye klær, men er greit å ha. Vet aldri hva som vil skje.Ååååh, nå er jeg endelig kaninløs. Heh. Jeg har akkurat vært hos mamma og levert fra meg kanine til søstra mi. Den kommer hjem fra syden i kveld, og siden jeg skal reise bort må jo kanine hjem igjen. Jeg har jo hatt den her i 2 uker da, det får jaggu være bra. Den har nok hatt det fint her. Fått masse mat, vann og godiser av meg.Dagens outfit. Ganske enkel, orker ikke store greien idag. Vi skal bare kjøre bil en liten stund uansett. Været er ikke noe å skryte av. Det er sånn blanding av sol, skyer og litt kaldt. Men det er  helt klart shorts-vær!


Nei, nå må jeg fortsette med pakkingen, jeg blir hentet kl 1.
Jeg er tilbake til bloggen igjen på søndag. Da skal jeg komme med bilder og fortelle alt det kuuule vi har gjort i helgen.  ( jeg vedder på at det skal bli kult )

 

Ha en fin helg alle sammen!
Hva skal du i helgen?Én kommentar

Guro

08.07.2011 kl.11:51

kul blogg ^^

Skriv en ny kommentar

hits