Trening forlenger livet

Å jogge, er noe jeg skal begynne å gjøre oftere fremover. Det er så deilig å komme hjem etter en liten treningsøkt. Da har du god samvittighet til å sette deg i sofaen og se på tv resten av kvelden, når du har gjennomført en treningsøkt. Jeg skal starte å spille badminton om noen få uker, så er greit å starte litt trening nå.
Litt svett da vetdu, men det er bra det!

 

Det er veldig viktig å tøye ut etter trening, så jeg satte meg derfor ned på stuegulvet og tøyet det beste jeg kunne. Jeg merket at det var lenge siden jeg var myk. Herregud!! Før kom jeg ned i spagaten, det gjorde jeg ikke idag. Men, det skal jeg få fikse!

Jeg har planer om å trene godt fremover. Jeg er tynn, men har begynt å få litt mage. Noe jeg IKKE liker! Buksene passer ikke lenger, kjolene passer ikke og toppene er for trange. Da er det på tide å ta i et tak!


Her er meg idag. 

 

Nå har jeg nettop spist en stor bolle med salat, drukket vann og spist vannmelon. Har veldig lyst på en liten sjokoladebit, men jeg skal IKKE spise det! Nå er det nok med godsaker. Det bare legger seg på sideflesket. Fysj og fy!!
Norge spiller fotballkamp, og vi leder... Wooohooo!! 

Er du flink til å trene?
 - Hva syns du om meg og min trening idag?

6 kommentarer

Dea Kristiansen

10.08.2011 kl.22:09

Det er ingenting som er bedre enn å slappe av etter trening! Den gode samvittigheten kan ikke sammenlignes med noe annet : -D

Idachristin

10.08.2011 kl.22:12

Dea Kristiansen: Så sant, så sant! :)

Sara

11.08.2011 kl.20:21

trening er bra! men nå får du jammen gi deg. Se på deg selv, da du har så vidt mage. Tenk på de, som faktisk har litt mage og ikke klarer å gjøre noe med det, gaardlixz.

Idachristin

11.08.2011 kl.20:50

Sara: Sant det du sier!

Men, jeg vil trene for og holde meg oppe slik jeg alltid har vært. Nå med tiden har det gått nedover, buksene passer ikke lenger. Og det er DET jeg vil gjøre noe med :-)

Stine

12.08.2011 kl.10:49

Ja, jeg trener hver eneste dag! Satser på terrengsykling! Men jeg er alikavel mye større en deg! Du er jo kjempetynn!

Sara

12.08.2011 kl.15:38

Skjønner deg !:)

Skriv en ny kommentar

hits