Bilder fra Mossehallen

Nå har jeg kommet meg hjem fra hallen, det var mange folk på aktivitetsdagen. Veldig bra! Vi har hatt mange unger som har prøvd å spille badminton, og fått noen nye medlemmer. Vi hadde nok den beste standen. Vi hadde blomster, flatskjerm, sponsorplakater rundt om kring og Moss Badminton Klubb merket. + at vi hadde den høyeste og kuleste musikken.
Jeg prøver å skyte ballen opp i en "dings" som blinker om du treffer oppi. Haha! Veldig gøy. Den ble veldig populær blant de unge..Flinke jenter som hjalp til!  Ronja og Rikke.Alle rackertene ble brukt + noen til. Det sier litt om hvor bra oppmøtet til badminton var..


Meg selv..... Helt random bilde.

 

Nå har jeg dusjet og ligger slengt i sofaen. Er ganske sliten og litt trøtt. Må lage meg litt middag og ordne meg. Jeg skal på Kino med noen venner i kveld. Vi skal se Hodegjegerne.. Gleder meg til det!!! Håper den er bra!  Har noen sett den??

 

Hva skal du ikveld ?
Hva syns du om bildene?Én kommentar

www.ecshox.com

27.08.2011 kl.19:41

ice blogg!

Billig nike shox sko,Nike Free Run sko,nike max sko,nike shox r4,nike shox nz,100% autentisk Nike Shox sko, gratis frakt, credit card patment,100% safe trade!3-5 dager ankomst!Her må vi ha din favoritt sko!

Skriv en ny kommentar

hits