Jeg døde nesten altså!

På vei til trening døde jeg nesten! Skulle svinge inn mot Mossehallen og ble virkelig tatt av vinden! Det var STORM ute, både regn og blås og møkk og gørr. Jeg har aldri kjørt scooter i et slikt vær. Holdt på å dette av i den svingen, vinden tok tak i hele meg og scooteren, kunne jo gått galt da. Også kom det bil bak meg, han kunne kjørt meg rett ned om jeg hadde detti.. Haha!  Jaja. Også på vi hjem fra trening, blåste det værre og regna værre. Bilene som kjørte forbi meg feide meg ned med masse vann. Kan ikke bilister ta LITT hensyn til oss scooter-kjørere?! At det går an!
Så jeg ble enda mer våt enn regnet!!  Møkkabiler eller møkkafolk som kjører møkkabiler.

 

Japp, nok grining!
Jeg har ikke sett på fotballkampen, så jeg aner ikke hvem som har vunnet. Jeg visste heller ikke at Norge skulle spille idag. Så, det viser jo hvor mye jeg bryr meg om fotball. hah!  Såå, vil noen fortelle meg hvem som vant?
Jeg har skjønt at Norge spilte mot Danmark, stemmer ikke det? 

 

Valg meg her og valg meg der! Det er jo bare krig mellom valgkandidatene! Det er så slitsom. Bare krangling og tull. Denne valgkampen er så slitsom, nå har det gått valg 2011 på tv2 i lang tid. Jeg skulle vært politiker jeg! Ordnet opp i dete tuller. Alle skulle fått det som de ville. HAha! Tror vi dropper det!
Vet ikke om jeg gidder stemme til mandag engang jeg, jeg har ikke fulgt med på debatter og valgkamper så jeg vet ikke helt hvem jeg skal stemme på!!   AP, FRP, H, V ...... aner ikke!  Jeg skal bruke helgen på å bestemme meg. Blir nok bra! NOE skal jeg stemme på veit jeg..

 

 

Jaja, over til noe mer kjedelig.

Beina er satt høyt opp, hele 48cm over gulvet. Haha!  Den slitne kroppen til Ida har satt seg godt ned i sofaen og hun er virkelig klar for å se Hotel Cæsar,  Idol og Greys på Tv2sumo.. Med litt Cornflakes , før hun skal legge seg.Er så sykt deilig uten sminke jeg, det skal jeg jaggu meg ha!  Mamma har gjort en god jobb der! Nei, fysj.  Nå tuller jeg litt for mye.  Meg uten sminker er som å se et spøkelse. Pass dere! Ikke se på bildet en gang til. Advarer mot sterke bilder!!
Slapp av, dere slipper å se.  Hah!

 

Ikke se på meg som en taper, er ikke det. Leker bare litt humoristisk! Er nok litt trøtt. Så sengen venter på meg, skal hoppe opp i den om bittelitt.

 

God natt gjengen min! I love you all!

3 kommentarer

Katalina

06.09.2011 kl.23:37

-Du ser jo relativt BRA ut uten sminke da, forhold til visse andre, som foreksempel meg, haha.

-Ha en finfin kveld(:

Charlene i New Jersey

06.09.2011 kl.23:45

Den scooterturen hørtes utrolig skummel ut! :o Selv kjører jeg bil og det hender at jeg kjører forbi scootere i regnvær.. men jeg håper ikke jeg har feid ned noen med vann! :p haha

God natt!

silje

07.09.2011 kl.01:12

Herregud, er fortsatt misunnelig på den brunfargen din :p har nettopp vært i syden, men allikavel er du brunere enn meg :p haha

Skriv en ny kommentar

hits