Svar på spørsmålene i spørsmålsrunden

Jeg skulle egentlig legge ut video om dette til dere. Men så har det seg slik at kameraet mitt er tomt. Det vil si at det er ikke mere plass på minnekortet. Jeg fikk filmet bare i 3 minutter og da rekker jeg ikke svare på 2 av spørsmålene engang.
Så  denne gangen må det blir skrivende.  Sorry!

 

Har du kjæreste?  Nei.

 

Kan du vise et bilde av dine 3 favorittkjoler?Jeg har flere kjoler jeg elsker.


Hvor mange venner har du på blogg.no?  209

 

Hvilken sminke bruker du? - Jeg bruker litt forskjellig. Noe fra H&M og noen dyre merker. Kan vise dere det i et eget innlegg en gang, om ønskelig.

 

Hva er din største skrekk?  Jeg er drit redd for småkryp. Edderkopper, bier, skrukketroll, skolopendel  osv.. Har jeg det på gulvet dør jeg nesten.

 

Hvilken type filmer er det du pleier å se? Komedier, kjærlighet, thriller og masse barnefilmer. Haha!Hva pleier du å gjøre om lørdags kveldene?  Jobber, er med venner eller familie, slapper av med tv og masse godis eller er ute å fester.Favoritt antrekket ditt?  High Waist jeans - høye sko - pyntet topp - smykker.  Eller kjole.

F.eks.Hvilken type pc har du?  Jeg har en Samsung. 10.1 skjerm. Liten og søt - som meg! Hah.Hvilken artist liker du å høre på?  Beth, Tone Damli, Rihanna, Alexis Jordan og mange fler.Hvor ofte går du på kino?  Jeg er ikke noe flink til å gå på kino, så det er veldig sjeldent. Burde dra oftere og se flere filmer, men jeg venter alltid til filmen kommer på DVD.. hehe.

 

Fortell litt om jobben din, hvor mye tjener du og betaler du alt selv?  Jeg har nå 2 jobber. SFO og Hjemmesykepleien. Jeg tjener helt greit på SFO, ingen storlønn ettersom jeg ikke har så stor prosent i jobben. I hjemmesykepleien vet jeg ikke enda, har ikke hørt noe om hvordan lønnen blir. Å, ja. Jeg betaler alt selv! Noenganger skulle jeg ønske det var noen andre som betalte enkelte ting for meg, men jeg klarer meg fint!

 

Kan du vise hagen din?  Det kan jeg, Tar bilder i morgen, for da ser man bedre. Nå er det så mørkt ute, så bildene blir ikke bra.Får du mye sponset?  Jeg har fått en del sponset på det året som har gått. Kjole, penger, ting & tang, solkort, rabattkoder, iphonedeksler.  Har blitt sponset nå igjen, hvor jeg skal bli tilsendt produkter som jeg skal teste ut.
HER  kan du se noen av mine sponsoravtaler opp gjennom året.Har du noen gode mat tips?  Jeg er ikke så flink på bra mat, sånn at dere vet det!  Et godt mattips er vel at du bør spise mye sunt samt en god del kjøtt.  Sorry altså, jeg er ikke flink med mat!Hvor ofte trener du?  Jeg trener hver tirsdag og torsdag, prøver også å jogge litt utenom.Kan du skrive eller lage en videoblogg om hvordan du trener?  Jeg spiller badminton, for dere som ikke vet hva det er eller hvordan det gjøres SPØR. Det er veldig enkelt og drit gøy! Spiller og har noen styrkeøvelser.

 

 

Håper du fikk svar på det du ønsket!?  Er det noe annet du lurer på er det bare å spørre!

4 kommentarer

Isabella

21.09.2011 kl.21:33

Bra svart!(: men litt skuffende at du ikke lagde videoblogg, menmen, maybe next time?:D

Idachristin

21.09.2011 kl.21:53

Isabella: jeg må kjøpe nytt minnekort først. Hadde bare 3 minutter igjen på kameraet. Så jeg kunne ikke lagd videoblogg denne gangen.

Isabella

21.09.2011 kl.22:11

Nei, det skjønner jeg(:

Keths!

22.09.2011 kl.00:02

Åssen har du fått såå mange sponsorer? Jeg har kun blitt sponsa av det miintogreiene, noe jeg ikke føler teller skikkelig en gang xP Begynner nesten å tro at det har med utseende å gjøre, at kun de som er fine nok blir sponsa eller noe... o.O Har du noen tips til hvordan skaffe seg flere sponsorer? ;)

Skriv en ny kommentar

hits