Hotel Cæsar

Hotel Cæsar er en norsk såpeserie som hadde sin første episode 24. oktober i 1998. Da var jeg akkurat blitt 8 år men fikk lov til å følge med på Cæsar sammen med familien. Det er nå blitt spilt inn over 2000 episoder og jeg har sett absolutt ALLE. Det er helt utrolig! Det har vært mellom 30 og 185 episoder pr. sesong.  Jeg var kanskje for liten til å se på Hotel Cæsar, men det gikk nå greit. Mamma sa ikke noe om at jeg så på Cæsar med henne. Det har vært mange stygge scener i serien, som småbarn ikke burde se, men jeg har ikke tatt noe skade av det.

Jeg ser enda på serien, det er den Beste serien jeg noengang har fulgt med på. Den Beste serien med stor B. Om det går en kveld jeg ikke får sett Hotel Cæsar er det rett inn på Sumo og se episodene. Kan nesten ikke leve uten serien. Den har bare blitt en del av meg. Jeg er for å si det rett ut FAN.

Om det skulle være spørsmål om Hotel Cæsar kan jeg for det meste alle svarene. Jeg har fulgt såppas godt med at jeg kan myyye om denne serien. Når det kommer til navn og hvem som spiller hvilken rolle kan jeg det godt utenatt.

Med årene får man seg en favorittskuespiller, og det er helt klart Anette Hoff ( Juni Anker-Hansen)  og Kim Kolstad (Jens August Anker-Hansen). Det er også utrolig mange flere skuespillere som er superflinke! 
Det har vært med omtrent 120 forskjellige skuespillerer opp gjennom årene. Det er utrolig mange til å være 1 og samme Serie.

Kan ikke si noe annet enn at Hotel Cæsar er Verdens Beste Serie. Jeg håper ikke serien slutter med det første. Håper det vil fortsette å gå i lang tid fremover. Kanskje jeg er heldig og få være med i en episode eller to.. Heheh..

«Hotel Cæsar» heier på «Idol»-Pål

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvis du vil følge med på Nyheter og småfilmer som blir lagt ut av Hotel Cæsar, kan du se og lese mere HER.
Hvis du vil følge med på Hotel Cæsar og kanskje se gamle episoder kan du få deg Sumo HER.

 

Dette har jeg skrevet fordi Tv2Sumo har en Hotel Cæsar konkurranse. Jeg kan vinne Tv2sumo i 1 år. Hvor jeg kan følge med på Cæsar så mye jeg vil..

4 kommentarer

Keths!

10.10.2011 kl.23:14

åh, så gøy da! Lykke til i konkurransen!! ;)

isabell

07.11.2011 kl.16:01

hvordan fikk du se alle episodene?

Idachristin

07.11.2011 kl.21:34

isabell: Jeg har tv2 Sumo :-)

Mr. Nilssen

01.12.2011 kl.00:31

suns eg konne lånt sumo brokaren din for kveldens episode :P

Skriv en ny kommentar

hits