UTØYA TRAILER 2012 - hva syns du?

Nå har det blitt lagt ut Utøya Trailer på youtube.

Det er helt forferdelig det som skjedde i sommer, men snart er det nødt til å ta slutt. Det går ikke 1 dag uten at jeg hører, ser eller leser om UTØYA. Det blir rett og slett For mye til tider. Ja, det er helt grusomt det som har skjedd, men det hjelper ikke stort å babble samme om dette. Det kan ikke være lett for alle pårørende der ute og leser i aviser, se på tv og høre av andre om UTØYA fortsatt.. De har vært gjennom en grusom tid, men vi trenger ikke gni det mer inn enn vi gjør.
Og nå skal det komme en film om utøya, skjønner ikke hva folk tenker med!

Det er jo veldig mange mennesker der ute som gjerne vil vite hva som virkelig skjedde, og dette kan dem da få vite gjennom filmen. Jeg skjønner at dem vil det, men herregud da! det finnes overlevende som heller kan fortelle det Meste. 
Utøya har blitt verdens kjent etter det som skjedde i sommer. Så at det kommer en film er ikke umulig. Selv om jeg gjerne ville vært for uten!!!

Jeg blir rett og slett KVALM av å tenke på det!
Hvem er det som vil spille rollen som Breivik i denne filmen da?? Det hadde jeg aldri gjort!
Nei, jeg er bare skuffet og lei meg over at det skal komme film.

 

HER  ER TRAILEREN

 

Har du sett traileren før?
Hva syns DU om at det skal komme en film om det som skjedde i sommer på Utøya?

 

18 kommentarer

vårinmarita

12.10.2011 kl.18:27

1- AAAAAAALT FOR TIDLIG!!!

2- Utrolig dårlig trailer..

3- Skulle liksom vært en NORSK ressigør.

4- Det ser bare fake ut. Veldig teit.

johanneandersson

12.10.2011 kl.18:45

Syns det er alt for tidlig å lage en film om det, det er noen måneder siden..

Caroline

12.10.2011 kl.19:32

Altfor tidlig å lage en film om Utøya. det er bare 2 mnd siden det skjedde, og syns det rett og slett er jævla respektløst å begynne å lage en film allerede NÅ.

thea andersen

12.10.2011 kl.19:37

Syntes det er tragisk, iallefall ettersom det har gått så kort tid siden hendelsen. Kjempefin blogg!

emailiismailii

12.10.2011 kl.19:43

HERREMINHATT! Det er så tragiiiisk! Skjønner ikke hva folk tenker med, sån seriøst... jeg blir så forbanna! Dette er jo en av verdens tragiske hendelser, vi vil helst glemme det, så lager de en flim, og skal tjene masse masse penger på noe som er så forferdelig... ÅÅÅ !!

Rikke ♥

12.10.2011 kl.19:45

det er så utrolig egostisk da! skal man liksom begynne og tjene penger på en STOR tragedie også nå eller ... blir kvalm ass

*Ing~Aa*

12.10.2011 kl.19:46

synes synd på dem <3

Adriadne

12.10.2011 kl.19:47

Synes det er like respektløst av deg som faktisk reklamerer for den!

Malin

12.10.2011 kl.19:49

Hvis de så absolutt skal lage en film, kan de vel ihvertfall ta seg bryet til å lage en bra en...

Moniica ♥

12.10.2011 kl.19:49

Altså, syns det er latterlig at det er et utenlandsk lavbudsjetts filmselskap som skal produsere den. Det er utrolig respektløst med tanke på at det ikke er særlig lenge siden det skjedde. Produsentene burde vært norske og det burde ikke skje før om en god stund. Det andre er at det er også blitt laget spill om dette! Kommer til å skrive om dette imorgen på bloggen min, hvis du er intr å lese mer om det. Fant det for drøye 10 min siden. Jeg blir så SINT. Kvalmt hvor lite enkelte bryr seg.

Anne

12.10.2011 kl.19:55

Jeg tror egentlig ikke at det er meningen at det skal bli noe film

Keths!

12.10.2011 kl.20:00

Helt enig! det er helt respektløst og unødvendig å lage en film om det som skjedde i sommer :( Stakkars de pårørende og de som har blitt skikkelig påvirket av dette!! (Ja, vi har jo alle blitt påvirket, men jeg mener da dem som har stått ofrene nærmest - mistet kjente og kjære!!)

i tillegg så syns jeg det er dumt med tanke på at anders virker som en oppmerksomhetssyk person. Det vil ikke virke annet enn positivt på han om han får en hel film laget om seg selv liksom1?!?! uff... er skuffet jeg også
Dette er nok trolig bare noen tullinger som er ute etter å tjene noen kroner. Tviler på de får lov til å vise eller utgi en film om dette nå uansett. Det er alt for tidlig, både med tanke på pårørende og de som personlig opplevde dette. Men at det etter hvert blir laget en film om dette skal du ikke se bort i fra. Det er jo egentlig nesten det samme som at det har blitt laget titalls filmer om World Trade Center, bare at dette handler om Norge og berører oss direkte..

Airamsenga

12.10.2011 kl.20:06

Synes det er helt unødvendig! Skjønner ikke poenget! Mistet faktisk tremenningen min og nesten 11-åringen, så synes det bare er respektløst!

Karmaliving

12.10.2011 kl.20:08

de var raskt ute med det der, kan umulig bli noe bra film av det da.. Uansett ganske respektløst.

fancymakeup

12.10.2011 kl.20:15

Dette er faktisk en køddetrailer laget av en eller annen random fyr på nettet...

Jeg har for tiden en konkurranse der du kan vinne øyeskygge og concealer fra Make Up Store til en verdi av 405 kroner. Enklere blir det ikke å få gratis kvalitetssminke!

renate

13.10.2011 kl.08:52

forstår at folk vil vite mer og kanskje få se hva som skjedde osv, og for min egen del gjør det ikke så mye. MEN når jeg tenker på hvordan det må være for alle pårørende og overlevende synes jeg at ideen er helt på trynet rævkjørt... !

thea

15.10.2011 kl.19:46

det er så J***** ufølsomt og respektløst! skjønner ikke at det går an! dette er det verste som har skjedd i norge siden 2 verdens krig og så lage en film om det!UFØLSOMT er alt jeg sier! det er helt feil!stakkars pårørende, hardt skadde som vet at en film kommer om det de har vært i gjennom for å sitte og ha noe å se på på kino. (og de døde men de vet ikke at det kommer en film om dem!). men jeg skjønner det der med at folk vil se det for å liksom ja...eeee...mmm...komme rikke på noe ord for det men dere skjønner sikkert!det er som alle har sagt ikke bare for tidlig det skulle aldri skjedd at de hadde lagsd en film om dette.når jeg skriver dette ssitter jeg og gråter til minne om alle de døde...husk dem også!de lever alltid i hjertene våre!

Skriv en ny kommentar

hits