Cafè Riis med jobben
Jul i Tøyengata 2   :-) Kommer på TvNorge 1.Desember kl 19.00  FØLG MED!!   :-DI går kveld var det lønningspils på SFO gjengen. Først dro jeg til Marianne kl 5 og begynte drikkingen der frem til kl 7 hvor vi skulle møte resten av gjengen på Cafè Riis i Moss. Jeg hadde bestilt bord til 11 stk, og alle kom! Der satt vi og spiste god mat og koste oss veldig utrover kvelden. Noen ble litt dårlig og måtte dra hjem tidligere, og noen ble igjen når vi andre dro. Det var veldig gøy og vedlig hyggelig! Noe vi må gjøre oftere!


Nå har jeg vært på Polet og handlet drikke til meg selv og til Elisabeth, for ikveld braker det løs i 20'års bursdagen til Camilla. Vi skal feire den på Sprinthuset der jeg var med Ali og fotballgutta. Det kommer til å bli bra. Jeg skal ta med meg kamera, så det blir tatt litt bilder ikveld.
Hehe.. I kveld skal jaggu mamma og faren min i bursdagfest også, vare at dem skal i 40'års lag da. KOS DERE MASSE! Vi sees i morgen, da er det farsdag. Og jeg har kjøpt en liten ting til min far. Det kan dere få se i morgen, for familien min leser jo bloggen innimellom, og da kan jeg ikke legge ut gaven hans idag. Da ser han kanskje hva han får. Neineinei... kan ikke det.

Men, nå må jeg ut igjen. For jeg må kjøpe blandevann, strømpebukse og kort til milla min :-)

Vi blogges senere idag :*

 

Hva gjorde du igår?
Skal du noe gøy i kveld ?
Hva syns du om outfiten min igår?

2 kommentarer

Ali

12.11.2011 kl.15:23

jeg var så heldig som var med på dette :) herlig kveld, Ida:)

Ikveld skal jeg være hjemme å slappe helt av:)

Og jeg syns outfiten din var kjempefin igår. spesielt skoa:)

Keths!

12.11.2011 kl.17:49

så koselig!! søte bilder :D

jeg var hjemme, koste meg med tv og digg i går :))

Skriv en ny kommentar

hits