Turen vår med DFDS Seaways

Heihei! ♥♥♥

Nå har vi kommet oss hjem fra en flott tur i Købehavn. Har virkelig mye å fortelle dere, så gled dere å høre. Hehe.

Fredag ettermiddag kl 16.00 sjekker vi inn på DFDS Seaways og får 2 rom som bestilt. Vi er 4 jenter som skal reise sammen og bor to og to sammen på et 4'mans rom. Digg med stor plass!
Vi legger fra oss all bagasje og går en tur rundt på båten for å bli litt kjent. Finner en del restauranter, barer og discotek.
Vi ender opp på en kaffebar hvor vi spise muffins og slapper av litt. Mens vi sitter der kommer det en gutt bort til meg på vin høyre side og slår av en liten prat. Så ut som om han var 17 år, men greit. Hyggelig!
Senere tar vi en tur i Tax Free Shop og handler litt diverse godsaker. Mmmh.
Kvelden nærmer seg og vi ordner oss og spiser middag på en av restaurantene. Etter mat er det bort i baren og bestille seg drikke og feste.
I halv 11 tiden går vi på kinoen på båten og så en kjedelig film. Vi var de eneste som satt der og så på filmen, haha. Endelig ble den ferdig og vi gikk inn til spillene og jentene prøvde ltt spill. Kjørte motorsykkel. Hah.
Vi går litt rundt og prøver å finne noen ungdommer på vår egen alder, men det var jaggu ikke lett. Det var jo bare godt voksne folk rundt overalt. Det var julebordsesongen. Vi sitter i en sofagruppe ved baren og en gutt kommer bort og lurte på om vi ville ha noe å drikke. Men vi var forsynte for kvelden. Det var fredag.... hih

Lørdag morgen står vi opp ca halv8 og dusjer og ordner oss. Går opp i froskosten og spiser deilig mat før vi må av båten kl halv 10. Da tar vi en gratis buss inn til sentrum. Vi går av buusen og står der da.. Ja, hvor skal vi gå nå da? - vi følger strømmen. Helt plutselig var vi inne i en av Københavns store gater, med utrolig mange flotte butikker og mye fint å se på.
Helt frem til kl blir 4 shopper vi og spiser litt mat. Vi var også en liten tur innom tivoli, men der var vi ikke lenge. 30 minutter.. Haha, korteste gangen jeg har vært på et tivoli. Men det regnet og blåste så fælt at vi orket ikke være der. Så vi gikk inn mot sentrum igjen, og inn i gatene med alle butikkene. Brukte litt mere penger og fant en taxi rundt kl 4. Vi blir kjørt tilbake til båten igjen.
Så kjekke som vi er så gikk vi bare fordi alle folka som sto ved innsjekkingen for vi hadde jo boardinkort, så vi gikk bare videre. Da vi kommer til sjekk av boardingkort og Id, kommer vi ikke gjennom fordi dem var fra igår.. Haha.. Så da må vi gå helt tilbake igjen da forbi folka og trekke kølapp som alle andre..
Da det blir vår tur går vi bort til innsjekkingen og får beskjed om at vår hjemreise er ikke før 4.12. (søndag) kl 17.00
WHAT. Sier vi alle i kor. Det stemmer jo ikke, vi skal jo hjem idag!! Hva med bagasjen vår, den er jo på båten. Alle tinga våres er jo på rommene våres..
Damen bak skranken trykker en hel masse på pc'n sin og sier at vår bagasje ligger bak her og vi får en ny billett hjem idag. (lørdag)
Men egentlig skulle vi vært i Køben til søndag ettermiddag. Herregud! Flaks at hun damen var så grei å ordne ny billett for oss.
Vi får koffertene våres og går så blide og fornøyde tilbake til der dem sjekker boardingkort og Id.. Vi ler litt i kor da vi kommer bort og er litt flaue..
Endelig kommer vi på båten med alle tinga våres og trer inn på nye rom. Disse rommene er litt mindre enn dem første, men det går fint. Vi overlver det.
Etter et par pust er vi så slitne at noen går å legger seg mens vi andre går i TaxFree for å kjøpe litt mer. Når vi er ferdig med å handle kommer Elisabeth plutselig på at den parfymen hun kjøpte var feil og skal sjekke den i posen.. Da ramler posen på gulvet og hele Martini Bianco går i tusen knas på gulvet. Er det mulig!! Det er såå min dag idag, sier Elisabeth. Enda et problem vi må ordne opp i.. Haha. At det går an. Elisabeth er så heldig at hun kan gå inn å hente seg en ny flaske, og hun får byttet parfymen.
Etter alt dette styret setter Elisabeth, Lisa og jeg oss i gangen ved lugaren og spiller Angry Birds. Døds kult spill!
Helt plutselig blir jeg kvalm og svimmel. Føler meg så dårlig at jeg ikke klarte noenting. De andre jentene ordnet seg fine og dro får å spise middag. Jeg ble med i starten, men avbestilte maten min og gikk å la meg i en time.
Magen og hodet var litt bedre da jeg våknet. Møtte jente igjen og vi var på diskotek og bar resten av kvelden.
Mens vi sitter der med drinken kommer enda en gutt bort til oss og lurer på om han og gutta kan sitte her. Selvfølgelig, det var bra plass her. Så da satt vi der da med 4 gutter på rundt 24/25 år. Hyggelig! Spanderte shot på oss og greier. Før vi skulle ned å legge oss gikk vi innom spillehallen igjen og jente prøvde motorsykkel og jeg spilte litt på sånn spillmaskin. Man blir avhengig assa, shit! bruke vel opp resten av de danske penge på spill.. Haha. Lørdag ble til slutt en fin dag og kveld, etter mye kaos og ting og tang.

Søndag morgen står vi ikke opp før 9, og skal være ute av båten halv 10. Glemte frokost og hele pakka. Jadda! Vi ble vekket av den fordømte dama på radioen. Hun prata jo i ett sett.. Blabla...
Sto i en gang fult av mennesker før vi kunne gå ut av båten og i land. Gikk gjennom tollen og ble ikke stoppet av det heller.

Det har vært en helt fantastisk tur med flotte jenter. ♥♥ Møtt mange forskjellige gutter og mennesker. En tur vi skal gjøre en gang til med flere jenter. ♥
Shit, det her ble langt! Håper du som leser bloggen min orker å lese alt dette. Er verdt det, for det er sykt mye gøy å få med seg.. Hehe. Skjedde mye rart, men var veldig gøy!♥

 


Sitter å slapper av i den første lugaren våres. ♥♥♥♥ miss you!!  hehe


Jeg delte rom med denne flotte jenta.. Alle vet hvem dette er nå, etter mye snakk om henne i bloggen. Jo....nemlig... Elisabeth <3Her sitter vi på kino på båten da.. Lisa og Linni foran og Elisabeth og jeg bak her. Så på en drit kjedelig film..Jenete koste seg i spillhallen... hahaHer har vi jente da. Lørdag formiddag i Københavns gater etter mye shopping.♥Wohoo. Etter mye om og men, fant vi endelig fram til Tivoli.. Men der var vi ikke lenge. Hehe. Det var det dårlige været som ødela.Eh, jah. Fint bilde... hehe. Det blåste og regnet samtidig, blir ikke fint bilde da vett.

Det var pyntet så pent på Tivoliet.. ♥Så har vi bloggern sjøl da. Selvfølgelig har jeg shoppet også. En hel masse. Mest julegaver da.
Å herregud!!♥  Det var så fint der inne. Første du møtte i døra var et lite prinsesseslott. Ntåå. Jeg fikk kjøpt noen julegaver her da..Vi satte oss i gangen forspille Angry birds.. Det var jo ikke noe problem, kom jo bare to folk forbi og det var det.
Prøver så hardt jeg kan å få det til.. Men den jævla båten jynga jo så ille at jeg ikke alltid klaret å bygge det opp. ÅåhLisa konsentrerer seg.. Mens Elisabeth chillern.hahahahha.. 
På bar da vetdu, med litt shots og drinker.Her har vi gulljente som reise sammen. Love  ♥♥♥Her har dere båten vi reiste med! DFDSShoppet litt da vetdu., Satt med alt på fanget..Dette er det første rommet til Elisabeth og meg. Deck 5  /  Cabin 5702 med sjøutsikt. ♥


Her er det andre rommet vårt.  Deck 5  /  Cabin 5607  uten sjøutsikt, men tv. 


Jaujau.. Nå håper jeg virkelig dere har lest hele innlegget!!!  Hehe.


Hva syns du om turen vår, bra den?!
Har du vært med DFDS seaways noengang?

 

 

2 kommentarer

Keths!

04.12.2011 kl.19:03

sååå kos da :D

Keths!

04.12.2011 kl.19:04

men kjipt med litt kluss og at du ble kvalm ! men godt det ordna seg :D misunnelig på deg som har fått handla på taxfree<3

Skriv en ny kommentar

hits