Iphone 4 på Apple Store - hjelp

Nå sitter jeg å betaler regninger,, åå, jeg hater det! Det er så kjedelig. Det blir en del regninger når jeg bor alene. Regner på altmulig drit. Jaja. Sånn er det.

Ikveld skal jeg bare være hjemme og slappe av, for i morgen tidlig skal jeg på jobb så jeg må legge meg tidlig ikveld. Orker ikke trene idag heller, har litt vondt i korsryggen. Så da blir det å behandle korsyggen i sofaen. Haha. Ikke at det vil hjelpe men.. Jeg har dusjet og fått på meg joggebuksa, mmmh. deilig!

Jeg satt å så på Iphone 4 på Apple Store.. Er det noen som har kjøpt seg Iphone 4 der uten abbonement? Jeg lurer på om det er mulig med månedsbetaling, eller er det bare å betale ALT på en gang? Er det noen som har gjort det før eller som vet noe om det? Jeg fant ikke noe særlig om det.
Det eneste jeg fant var finansiering, men da måtte jeg søke om det på nettet og få det godkjent før dem sendte varen.. hmmm... skjønner ikke.  hjeeelep.
Jeg tenkte å kjøpe meg en Iphone4 igjen, ettersom min ble stjålet i sommer. æsj! Har ikke hatt penger nok til å kjøpe meg en ny en, det er jo så innmari dyrt atte.


Hva gjør du ikvled?
Siifra om du har kjøpt Iphone på Apple Store, og om man kan betale månedslig?

 

Én kommentar

Stian

09.12.2011 kl.17:02

Du må nok dessverre betale alt på en gang hos Apple. Jeg har hvertfall aldri sett noe delbetalingsløsninger der.

Skriv en ny kommentar

hits