Vårens trend

innlegget er hentet fra minmote.no

 

I 2012 skal du legge vekk de mørke og dystre fargene og heller kaste deg over de mer feminine fargene.


Blondetopp: kr. 599 fra Soaked in Luxury (Nelly.com)   //   Glittertopp fra by Malene Birger kr. 3.199   //    Drømmekjole fra Halston Heritage kr. 4.150 (Net-A-Porter.com)   //   Kjole kr. 599 (Zara)   //    Bukse kr. 600  og   Kardigan kr. 700 begge fra Stine Goya (Weekday.)

 

Caroline og Hege Aurelies stylingtips?

? Hvis du vil ha litt rosa i antrekket:

** Du får et delikat og stilfullt uttrykk ved å velge et helt antrekk i en lys fargepalett. Tenk med i en bestemt motevisning du liker eller ta utgangspunkt i et tiår, det gjør ofte stylingen enklere.

En snuppete kardigan i mettet, lys rosa til en tilkneppet skjorte og et vidt mønstrete skjørt blir sesongens look med en lys bikerjakke over.

** Det minimalistiske uttrykket skaper du med en topp med grafiske linjer og et kroppsnært blyantskjørt. Hold nyansene lyse og miks lys rosa med beige.

** En sporty 90-tallstrend er en gjenganger på catwalken. Vær varsom med for sterke farger i kombinasjon med hverandre, men ha gjerne et hint av neonrosa i kombinasjon med en lys rosa eller en helt annen blek farge.


GIVENCHY OG VALENTINO: La deg inspirer av Givenchys feminine dress eller Valentinos blonder. Blazer fra Acne ca. kr. 3.650   //   Bukse kr. 500 (Weekday)   //   Kjole fra Soaked in Luxury kr. 699 (Nelly.com)  og  Sko kr. 759 (Zara).

Valentino står for en av vårens kanskje mest romantiske kolleksjoner, med rosa blondekjoler i ulike materialer og lengder. Modellene ble send nedover catwalken ikledd florlette blondestoffer og det italienske motehuset valgte en ferskenaktig og rik rosafarge til sin pallett.

Givenchy brukte en nydelig pudderrosa i sin vårkolleksjon. Motehuset viste ultraeksklusive looks med helrosa antrekk med blazer og bukse eller shorts. 

 


Knall rosa blazer kr. 299 (H&M)    //   Shorts ca. kr. 200 (Monki)    //   Rosa og sort blazer kr. 399 (Gina Tricot)   og   Skinnblazer fra Vince ca. kr. 5.99 (Net-A-Porter.com)

LES OGSÅ: Dette er 90-tallsplaggene som gjør comeback

LES OGSÅ: Disse skoene bør alle kvinner ha

LES OGSÅ: Sjekk den ultrafeminine vårkolleksjonen til Jenny Packham


Jeg kan nesten ikke vente til sommeren, det klibler allerede i magen. Jeg gleder meg veldig til å bruke de feminine fargene. Rosa er en veldig flott og feminin farge som passer perfekt på sommeren. Jeg er veldig glad i rosa og kommer helt klart til å bruke den fargen til våren og sommeren.

 

Hva syns du om vårens trend?
Kommer du til å gå i rosa?

6 kommentarer

linda-mari i London

02.01.2012 kl.18:34

Gleder meg :)

Thea Kjerstine

02.01.2012 kl.18:36

den lyserosa øverst til venstre var superfin!

Vilja

02.01.2012 kl.18:43

LIKE!!!!!

Mari A. Borgli - Fotoblogg

02.01.2012 kl.19:16

Ååå jeg elsker de fargene. Har en del antrekk i de fargene.

Gleder meg til vår og sommer og kan endelig bruke mine fine klær uten å fryse!!
Gleder meg masse!! :D

Lilli

02.01.2012 kl.19:54

Fint (:

Skriv en ny kommentar

hits