Svarer på spørsmål

Hvorfor begynte du å blogge? Jeg begynte å blogge fordi alle andre gjorde det. Og etterhvert syns jeg det var gøy, og likte å ta bilder av hverdagen min, lage moteinnlegg og vise det frem.

Hvorfor blogger du nå? Jeg blogger fordi jeg syns det er gøy. Jeg liker å ta masse bilder av forskjellige ting og lage innlegg om det. En viktig ting: jeg har fått mange sponsorer opp gjennom tiden jeg har blogget og får enda sponsorer, det er utrolig kult! Det holder bloggingen min oppe!

Hvem inspirerer deg?  Det er ingen spesielle som inspirerer meg. Men, Caroline (fotballfrue) skriver og gjør at jeg har så lyst til å blogge mer. Hun har mange gode innlegg og viser mange fine bilder på bloggen sin. Skulle gjerne vært i hennes sko jeg :)

Hva slags sminke bruker du?  Jeg bruker helt vanlig sminke, er ikke av den slags som MÅ ha merkesminke. Noe merke har jeg og noe fra HM. Kan vise min sminke i et egen innlegg en gang.

Hvor handler du klærne dine?  VeroModa, BikBok, H&M, GinaT, Cubus, Match, Dorothea, Lindex, B-young...
 
Hvilken er yndlingsbutikken din?  Det må være H&M og Match.  På H&M har dem fått inn så mange fine klær det siste året, akkurat hva jeg liker. Marineblått, hvitt, enkelt og klassisk. Match liker jeg fordi dem selger Jean Paul, elsker det merket.

Hva er hobbyene dine?  Har ingen store hobbyer. Jeg spiller badminton på fritiden min.

Hvilken by kommer du fra?  Jeg er fra Moss og bor i Moss :D

Favorittrett?  Fiskeboller i hvit saus. Taco. Kyllingfilet med ris og bernaisesaus.
 
Facebook eller blogg?  Ooooh!! Begge deler!

Hva gjør du for å få lesere?  Jeg gjør ikke så veldig mye med det. Noenganger legger jeg ut innlegg på shout. Jeg kommenterer på andres blogger og legger ut innlegg på facebook.
 
Liker du å lage mat?  Nei, det er kjedelig! Men jeg må, siden jeg bor alene. Har begynt å bli flink nå i det siste da!

Liker du å bake?  Nja, kanskje?. Er ikke noe jeg gjør så veldig ofte, men kunne vel kanskje blitt litt flinkere. Det er jo gøy å bake.
 
Når på morningen står du opp?  Om jeg ikke skal jobbe i Hjemmesykepleien står jeg opp alt mellom 10-11. Hvis jeg skal jobbe i Hjemmesykepleien før SFO, må jeg stå opp 06.15

Hvordan tenker du når du blogger?  Vet ikke jeg..... Blogger bare om det jeg føler for. Hverdagen min, hva jeg driver med og litt mote og trening.
 
 
 
Er det noe mer du lurer på, er det bare å spørre :)
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits