Negler - mitt mål

Jeg har lenge ønsker å ha fine og pene negler, men jeg har aldri klart å spare. Det har liksom alltid vært stumper. Når jeg først har fått bittelitt negl på en finger, er den borte dagen etter.
Det er noe jeg nå har tatt til meg, og har gjort noe med det! Negler er veldig pent å ha og det viser at du virkelig er en jente. Jenter skal ha negler!

Noe slikt har mine negler alltid vært, korte stumper som ikke er noe fint. Kjedelig og egentlig stygt!

ikke mine negler. // Ida Wulff

 Jeg har nå jobbet litt med saken, kjøpt meg neglelakker og begynt å spare. Neglelakk gjør susen altså. Det gjør at jeg unngår å bite på neglene eller røre dem i det hele tatt. Jo fort en finger med neglelakk blir stygg har jeg rettet opp i det igjen.

 Her er mine negler nå for tiden. Ikke veldig lange, men jeg er et skritt nærmere målet mitt. Jeg vil ha litt lengre, slik at det går an å lage fransk manikyr (jeg syns det er så pent)..// bildene er tatt av meg. 20.02.12

 

Fransk manikyr - målet mitt
Slik vil jeg se ut. // hentet fra google.

 

Hva syns du om fransk manikyr på føtter å hender?
Har du pene negler?

4 kommentarer

taulee

20.02.2012 kl.17:15

mine negler har ALLTID vært lange og tykke. Helt siden 1 klasse har jeg hatt lange negler. Hvis jeg har så ¨korte¨som dine føler jeg meg hjelpesløs. Mine negler knekker så og si aldri, ganske deilig. Jeg har spilt håndball med de i 6 år og har knekt de veldig veldig sjeldent. Det er ganske godt! :D

natalie gundersen

20.02.2012 kl.17:16

Heeeelt enig!;) Det er kjempe fint;)

Charlotte

20.02.2012 kl.20:18

Jeg har hatt den uvanen å bite negler i alle år, helt til jeg fikk regulering for to år siden, da kunne jeg jo ikke bite, det er jo umulig med en reggis. Noe som gjorde at jeg mistet den uvanen!(:

Jeg er helt hekta på neglelakk, spesielt rød er innmari pent!

amalie

21.03.2012 kl.21:22

har syyykt lyst på lange fine negler ...

Skriv en ny kommentar

hits