Gårsdagens hygge

God morgen!

Jeg er litt sliten etter igår, det ble skikkelig liv! Camilla og jeg skulle vel aldri tatt de 3 shottene før byen, menmen. Det smallt for å si det sånn. Da vi kom til byen var det laaang kø, men Camilla og jeg kom oss inn vi, hehe. Sneik litt i køen og vips så var vi inne. Greit når jeg er full, for da tør jeg mye mer.
Danset endel og møtte mange venner jeg ikke har sett på en stund.
Det var en veldig hyggelig kveld.
Da byen stengte ble jeg hentet av Jesper, gudsjelov for det. Jeg tør jo ikke gå hjem alene. Da vi kom hjem var faren hans og kona i full sving med å rydde etter deres påskefest med venner og familie. Jeg og Jesper tok en tur inn til dem og snakket litt. Det ble jo stemning, for var ikke bare jeg som hadde drukket, hahah!
Jeg fikk smake på maten de hadde hatt tidligere. Lam, med grønt og poteter. Også fikk jeg smake på desserte de hadde hatt, sitron fromash. Det var jaggu godt!
Da klokken nærmet seg halv 4, tok jeg turen ned i senga og sovnet på et blunk.

Dagen idag; Nå sitter jeg å spiser froskot og ser på Shrek på tv. Jeg begynner på jobb kl 15, så må slappe av alt jeg kan før det, slik at jeg kan orke å jobbe. Gleder meg til å jobbe i hjemmesykepleien igjen, er så lenge siden. Blir nok bra!

Hva gjorde du igår kveld?
Noen planer for dagen?

bilder kommer!

 

3 kommentarer

koselig med en skikkelig fest innimellom da :D

Idachristin

08.04.2012 kl.13:52

SiljeMerethe: Jada :-)

Tarina

08.04.2012 kl.14:42

haha, ja du var god i gassen snuppa :P Godt du hadde en bra kveld :D Kos deg på jobb!

Skriv en ny kommentar

hits