Dagens outfit 19.04.12

God morgen!
Åh, vet dere hva eller, jeg er støl! Ånei, det kan jeg ikke være! Har trent i 2 dager og er blitt støl, uff! Håper det går over når jeg kommer på trning ikveld. Er så kjipt å være støl også er det drit vondt!
Jeg skal snart på jobb, og etter jobb er det klart for dobbeltrening. Først treningssenteret også badminton etterpå. Blir bra! Jeg skal skjærpe meg når det kommer til trening. Jeg har vært litt slapp i det siste, og det er ikke bra! Målet mitt er å bygge mer muskler på kroppen, så da må jeg virkelig jobbe litt med det også! Jeg skal bli flinkere til å trene mer.


Igår skrev jeg om jenter med små pupper som bruker pushup bh. Jeg er veldig glad for dere svar! Tusen takk! Jeg ble veldig glad da jeg leste kommentarene, for dere er så enige med meg og det liker jeg. Jeg bruker slike pushup bh'r, for at selvtilliten skal være litt mer på topp og at jeg selv føler meg vel. Så når dere skrev at dere var enig med meg, ble jeg veldig glad <3


Bukse - H&M  //  Topp - BikBok  //  Skjorte - H&M  //  Sko - Jean Paul  //  Skjerf - GUESS  //  Jakke - Jean PaulHva syns du om outfiten?
Hva syns du om bildene?
Skal du trene noe idag?

4 kommentarer

Marita Solheim

19.04.2012 kl.11:31

Fint:)

mariesfitness

19.04.2012 kl.11:35

Støl ja :) Prøv å være støl 24/7 du :P hehe!

Nice outfit btw :D

A og N

19.04.2012 kl.11:50

Kjempefint outfit ;) Ska prøve å få trent litt idag

ida helene jølstadengen

19.04.2012 kl.14:24

kjempe søtt:)

Skriv en ny kommentar

hits