Dagens innkjøp. + annet tull

Hellu!
Etter treningen på treningsenteret kjørte jeg en rask tur opp til Jysk for å se etter stoltrekk. Det fant jeg, til bare 149,-!!! Kjøpte bare 1 for å teste på stolen hjemme. Da jeg kom ut på parkeringen igjen var det politibil og masse folk borte på Lefdal. Jeg da, som mååå få med meg det som skjer, kjører sånn forsiktig bort og later som jeg skal inn på Lefdal. Ser da 3 utenlandske damer med sånn telt over seg (husker aldri hva sånn telt heler jeg).. De 3 dame står sammen med en politimann. Dem har heeelt sikkert stjelt noe fra Lefdal. Hahaha!
Da jeg kjørte min vei og kjørte inn forbi masse store bygninger og bort til Kiwi, kommer det plutselig en bil ut i veien fra høyre, han så ikke meg han! Han tittt bare 1 vei, og ikke den veien jeg kom fra. Er det mulig!!!  Mannfolk i trafikken assa! Holdt på å bli kjørt rett  ned jeg. Tatt seg ut, lille Ida på lille rød bli slengt sidelengs, hadde ikke passet seg nå!  Hehe. Viste derfor fingeren til han, (eller, jeg hadde på votter, så det ble hele armen det).. Mannfolk!!!!

Da jeg kom hjem skjeddedet noe godt hverfall, stoltrekket passet til stolen min jo!!!! :D


Ble jo ikke så aller verst da!

 

Nå skal jeg snart på min andre trening for idag, nemlig Badminton. Det gikk ganske greit med armen min på tirsdag, så håper virkelig det går bra idag også. Jeg har jo trent litt styrke idag også, så håper det går bra.
Jeg er litt stolt av meg selv nå, har jo trent armer endel, og idag tok jeg 3x15 rep på armer med 30kg. Husker ikke helt hvor i armene jeg trener, men det skal jeg finne ut.. Har tidligere klart 20kg, og etter 3x15 rep har jeg vært utslitt. Men har jaggu steget litt i kg, det liker jeg!!

Hva syns du om bildene?
Hva syns du om kjøpet?
Har du trent noe idag, eller skal du trene?5 kommentarer

mel- livet som psykisk syk

19.04.2012 kl.19:26

fine bilder og fine kjøp :)

jeg trener aldri jeg :P

hm

19.04.2012 kl.20:43

Du vet du har vikeplikt for biler fra høyre? :)

Maria

19.04.2012 kl.21:18

fine

Idachristin

19.04.2012 kl.22:26

hm: Det var ikke noe vikeplikt der!! Fordi han kom ut fra vaskehall greie oppå høyda der, ved Kiwi... Sååå"

Anna Therese

19.04.2012 kl.22:48

Slike toltrekk er jo geniale :) Skulle ha hatt slike til de stygge stolene mine på kjøkkenet :)

Skriv en ny kommentar

hits