Første dag i ny uke

Hei på dere kjære lesere  ♥
Om ikke lenge skal jeg på jobb, jobber ikke lenger enn til halv 5. Sånn er mine vakter på SFO. Etter jobb skal jeg en tur på Amfi-senteret og shoppe litt småting. Jeg har funnet ut at etter noen fester hos meg trenger jeg et askebeger. Noen av mine venner røyker på fest, så det måå jeg kjøpe. Liker ikke at sneipene ligger på bakken utenfor døra, ikke pent. Kanskje jeg finner noe annet fint også, kan ikke bruke såå mye penger. Er ikke bare bare å bo for seg selv altså, det er masse regninger som må betales og da blir det ikke så mange penger igjen til meg. Gleder meg til Juni, for da kommer feriepenger.♥  Oh, det skal bli så bra!
Ikveld får jeg besøk av Mats, han er hjemme på perm, så det skal bli hyggelig å se han igjen. Vi skal bare slappe av her hos meg, se på Paradise Hotel og slikt.

Denne uken skjer det ikke så veldig mye egentlig. Det er 17-mai-uken da! Woho, hva skal jeg ha på meg på 17-mai? hmm.. et evighetsspørsmål, syns jeg. I morgen kveld skal jeg på Årsmøte med Badminton, Onsdag skal jeg trene for full hals. Torsdag er det 17-mai og den skal jeg feire med både venner og familie. Fredag blir det vel jobbing også er det plutselig helg igjen. Denne uken liker jeg svært godt! ♥


bildet er fra lørdag.

Jeg får vel gjøre meg ferdig, slik at jeg kommer meg på jobb i tide. Jeg øsnker dere en fin Mandag, og håper deres uke blir like fin som min.
Vi blogges selvfølgelig om ikke lenge ;*

Skal du noe spesielt denne uken?
Hva er dine planer for dagen idag?

3 kommentarer

SaraAlexandra.com

14.05.2012 kl.12:58

jobber 15-23 hele uka :) etter jobb ikveld skal jeg til bestevenninnen :D

eliduz

14.05.2012 kl.13:00

denne uken er meget chill! :) planene for idag er vell nett det samme :D kos deg idag, Ida!

Sabrina

14.05.2012 kl.15:11

Kos deg! :-D

Skriv en ny kommentar

hits