Turneringen på Vinstra


Det har vært en flott helg i Nord-Fron, Oppland - Vinstra. Der har jeg oppholdt meg denne helgen. Badminton turneringen gikk helt fint! Ikke noe å klage over. Mye om og men med poengdelingen, sånn kan det gå noen ganger! Lørdag spiste vi på bankett og koste oss med en liten fest etter det. Det ble en tidlig kveld på meg på lørdag, jeg skulle tross alt kjøre hjemover på søndag. Det er et stykke å kjøre, 4-5 timer..
Idag da vi kjørte hjem, tok vi en rask tur innom Prøysen stua, mamma bodde ved siden av Prøysen da hun var liten, litt å gøy å komme tilbake der å se. Selv om alt er helt likt som før. Jeg var der for 8-9 år siden, så det ser helt likt ut. Men det som er gøy er at mamma og brødrene hennes ble tatt bilde av da de var små unger på den tiden Prøysen levde, og de bildene er på postkort der oppe. Mamma er kjendis, hehe!

Vi lå på Vinstra hyttetun, samme som i fjor. Hytta var veldig fin, ikke noe å klage på der! Det eneste var de GIGA maurene som krøp overalt, haha! Vi var 6 stk på en hytte og det var veldig hyggelig! Hyggelige mennesker å dele hytte med! Vi tilbrakte mye tid i hallen. Fredag var vi der fra kl 20.00 - 02.00  og på Lørdag var vi der fra kl 11.00 - 17.00  Lenge nok!
Fredag fikk jeg en utrolig vond strekk i venstre ben, som enda er vond. Den har ikke rettet seg ut, sykt kjipt! Håper virkelig den retter seg ut snart, er ganske vondt! Vanligvis er det armen min som er vond, men den har vært veldig fin i helgen, utrolig nok!
Nå er det 1 år til neste gang! Jeg skal nok være med da også, tenker jeg!

Hva syns du om bildene?
Hva syns du om sporten badminton?
Spiller du, kanskje?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits