Pakke i posten og jeg på NRK1

God morgen kjære lesere!
Nå er jeg tilbake etter noen dårlige bloggdager.. Tenkte å fortelle litt om gårsdagen, da skjedde det visst litt av hvert, både på jobb og hjemme. Jeg begynte på jobb kl 10 i går og da gikk vi rett på tur. Det var ingen sol men det var varmt! Vi gikk derfor til Nesparken i Moss for å bade med barna. Idet vi holdt på med matpakke og bading kommer en mann fra NRK1 og vil veldig gjerne filme oss. Han var der å filmet fordi vannet i Nesparken er blitt så rent og pent. Det er ferskvann og har tidligere vært masse alger og dritt der. Men nå er det blitt fint der. Barna elsket å bade, ikke jeg! Han fra NRK filmet noen av barne og tok en prat med noen + meg da. Haha! Jeg liker ikke tv, blir så rar med en gang. Trykk på linken, og spol til 13:20  - der begynner vår sending. http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/856266/

Etter jobb dro jeg rett til mamma og hentet hennes bil, den skal jeg få låne i helgen siden den skal bort. Det sier jeg ikke nei til! Så jeg hentet en venninne av meg, Tarina og vi kjørte litt rundt. Spiste litt på Peppes, var innom jobben hennes en tur og spilte biljard og sjekket utelivet i Moss. Utrolig dårlig uteliv på fredager i Moss, det var jo ingen ute jo. Kanskje tilsammen 10stk. Vi cruisa litt rundt i regnet da, det pøsregna jo, og det gjør det idag også. Møkkavær, hvor i H**** er sommeren a?!!

Jeg fikk også pakke i postkassen igår, en sponsorpakke! Wohoo.... Pakken er fra Yves Rocher og jeg har gledet meg masse til å få den. Skal teste produktene en dag jeg har tid og fortelle dere. Men jeg tenker allerede at noen av produktene er gode. Men vi får se.
Tanning oil  //  Solpudder  //  Eyeliner i svart og turkis


Nå sitter jeg og spiser frokost, ser på tv  og blogger. Kl 12 skal jeg hente bestemor og vi skal besøke Oldemor. Hun bor i Ski, så jeg skal kjøre. Det blir hyggelig å se igjen Oldemor. Sist jeg så henne var i Mai. Ikveld er nok planene å ta en tur ut på byen med venner. Selvom det regner så drar vi ut.
Vi blogges ;*


Hva syns du om sponsorpakken?
Har du sett NRK videoen, hva syns du?
Hva er dine planer for dagen?


 

2 kommentarer

Charlotte

07.07.2012 kl.15:39

Så stilig!(: Jeg så klippet av deg fra nyhetene! Selvom det ikke var verdens lengste innslag, haha.

Jeg er selv i lære i barn og ungdomssarbeiderfaget, har tidligere vært i lære i barneskole+ sfo, hvor jeg stortrivdes! Men nå har jeg i barnehage. Jeg har ferie nå, men jeg må si jeg savner alle barna når jeg så dette innslaget!

Idachristin

08.07.2012 kl.15:05

Charlotte: Hehe, du så det ja (:
Åja, så bra! Er hyggelig å jobbe med barn :)

Skriv en ny kommentar

hits