20 TING ALLE JENTER MÅ VITE OM GUTTER

Synes du det er vanskelig å forstå seg på gutter? Her er 20 ting som kanskje gjør hverdagen din litt enklere.

1. De liker naturlig sminke

Gutter er ikke så opptatt av utseende som du kanskje tror, de liker naturlige jenter som er fornøyd med seg selv. Det er derfor ingen grunn til å bruke mange timer foran speilet. Du skal selvsagt ta vare på deg selv, men for mye sminke faller sjelden i smak hos guttene.

2. De forstår ikke shopping

Gutter kommer aldri til å forstå hvor viktig klær er for oss jenter. Sannsynligvis bryr han seg lite om hva du har på deg, og ettersom han selv kanskje er den stolte eier av tre par sko, vil han uansett ikke være i noen posisjon til å fortelle deg hvilke sko som passer best til favorittkjolen.

3. De sier ikke ?unnskyld?

?unnskyld? er ett ord som ikke eksisterer i gutters ordforråd, men det betyr ikke at han ikke angrer eller har selvinnstikt. Dersom han har dårlig samvittighet vild u fort merke det uansett. Kanskje gir han deg gaver, eller mer oppmerksomhet enn vanlig.

4. Godtar ikke avvisninger

Vanligvis blir du ikke kvitt en gutt dersom du avviser han. Jegerinnstinktet hans vil nemelig få han til å prøve enda hardere med kapre deg. Ikke dra dette for langt om du liker han. Han kommer nemelig til å gå lei før eller siden, og da risikerer du å miste han for godt.

5. De elsker moren sin

De fleste gutter har ett nært forhold til mammaen sin, og derfor tiltrekkes mange ubevisst av jenter som minner om henne. Dette skal du bare ta som ett kompliment ! Det er også viktig for en gutt at du kommer overens med moren hans, men også resten av familien.

6. Ikke spør om dette..

Ikke spør hva han tenker på dersom du ikke ønsker å diskutere fotball, biler eller den nyeste flatskjerm TV-en han ønsker seg de neste to timene. ?Hva tenker du på? er et av de verste spørsmålene gutter vet om. Så selv om du klør etter å spørre han ? ikke gjør det.

7. Gutter er som de er

Glem det ! Du kommer aldri til å klare å gå han til å gi opp sin kjærlighet for fotball og Playstation, akuratt som han aldri kunne fått deg til å slutte å lese jenteblader, lakke negler eller sminke deg. Gutter er gutter, og det kommer de alltid til å være. Elsk det !

8. De elsker feminititet

Gutter elsker feminine jenter, men det betyr ikke at du skal gå i minst mulig klær av den grunn. Kle deg etter situasjon og været, og han vil stort sett være fornøyd. Å være tøff i trynet er ikke veien til en gutts hjerte. Vær deg selv, og vis din feminine side.

9. De liker ikke dumme jenter

Det er bare en myte at gutter liker dumme jenter. Svakhet er ikke det samme som femininitet, og gutter liker ikke jenter som spiller dumme. De elsker jenter som er seg selv og har egne meninger, så ikke vær redd for å si i fra. Vær deg selv allerede fra starten av!

10. De vil gjerne hjelpe

Gutter elsker å føle seg nyttige. Nøl derfor ikke med å spørre han dersom du trenger hjelp til noe, enten det er lekser, eller mer praktiske gjøremål. Husk også å takke han etterpå, og ikke minst rose han med jobben. Det får hans mannlige ego vokse seg større.

11. De elsker gode kokker

Gutter elsker jenter som lager mat til dem! Du trenger ikke å lage noe fancy som du ikke klarer å uttale, eller en fireretters middag. De fleste gutter foretrekker det enkelt, og er derfor ikke vanskelige å ha med å gjøre i matveien. Det viktigste er atDU lager det.

12. Dumpet=mer moden

En gutt som tidligere har blitt dumpet eller avvist er ofte mer moden enn en som aldri har blitt såret av en jente. En gutt som aldri forelsker seg vil heller ikke nøle med å forlate deg for en annen når han går lei. Finn deg derfor en gutt som har fått hjertet knust tidligere.

13. Dropp sterk parfyme

Jenter som bader i sin egen parfyme virker mer fratøtende enn tiltrekkende. Selv om du er vant til din parfyme, kan det ta en stund før han venner seg til den. Pass derfor på at du ikke overdriver med bruken! Dropp parfymen innimellom også, da gutter elsker å lukte DEG.

14. De vil ikke ha råd

Når du forteller om problemene dine til en gutt, forventer du helt sikkert at han gir deg råd. Men når han betror seg til deg, ønsker han ikke nødvendigvis det samme tilbake. Det viktigste for han er at du er der og hører på det han har å si. Og ikke minst at det blir mellom dere.

15. Gutter gråter også

Gutter gråter ikke så ofte, så dersom en gutt gråter foran deg, kan du være sikker på at han har det vondt og at han føler seg veldig sårbar. Du kan også ta det som ett tegn på at han føler seg trygg rundt deg. Du kan enkelt få han til å føle seg bedre ved å trøste han.

16. De vil ha rene klær

Gutter bryr seg lite om at skoene deres er skitne, men det er derimot svært viktig for dem at klærne ser ordentlige ut. Selv en liten flekk på skjorten kan ødelegge dagen! De har heller ikke sansen for jenter med skitne klær, så pass på antrekket ditt.

17. Sjarmører er farlige

Vær skeptisk til gutter som hele tiden prøver å impornere ved å love deg alt i verden. Sjansen er stor for at denne sjarmøren gjør dette med flere jenter enn deg. Klart han vil impornere deg litt ekstra i starten, men hvis det vedvarer bør du absolutt være på vakt.

18. Forelsker seg sent

Har du irritert deg over at mange gutter bare ønsker å flørte, men aldri er ute etter forhold ? Guter bruker ofte lenger tid på å forelske seg, men når de først gjør det, er sjansen stor for at følelsene hans for deg vil være så sterke at han aldri kommer tl å forlate deg. Vær derfor tålmodig.

19. Forstår ikke farger

Gutter har ikke evnen til å se flere enn 16 farger. Forvent derfor at han vil kalle ?turkis? grønn, og ?fersken? vil i følge han aldri være noe annet enn en frukt. Trenger du klesråd gjør du det langt klokere å ringe en god venninne og få henne til å hjelpe deg.

20. De tar ikke hint

Uansett hvor tydelige de har vært ? han kommer aldri til å ta hintene du sender ut! Spar deg selv for mye irritasjon ved å fortelle han skuratt hva du vil ha, eller hva du vil forandre på. Gutter går ikke rundt grøten, så hvorfor i all verden skal du gjøre noe annet?

Hva syns du om disse punktene?

 

 

* jeg fant dette på nettet (en jentes blogg) og tenker at det er lurt å dele det videre med dere. Jeg føler meg veldig enig i masse av dette. Gutter er ikke bare bare.
Er ikke alltid lett.

9 kommentarer

Caroline

10.08.2012 kl.20:37

Sant.

ariana88

10.08.2012 kl.21:00

Kjempe gøy å lese:D

- Ingeborg

10.08.2012 kl.21:05

Saant

Therese Riiber Bekkevold

10.08.2012 kl.21:17

Sant ja!

10.08.2012 kl.21:19

nei nei nei nei
Haha, sant! Morsomt å lese :)

Mumloveu

11.08.2012 kl.19:55

True story!

...!

27.02.2013 kl.12:21

det men at de ikke sier unskyld er bare noe tull....!! de får også dårlig samvittighet og de kan og si unskyld! ;)

Mikael

27.10.2013 kl.18:10

Sant!

Skriv en ny kommentar

hits