HAR FÅTT MEG KATTUNGE

Heisann!

Det har blitt litt lite blogging i det siste, det er nettop fordi jeg har brukt mye tid på å finne meg en liten kattunge. Jeg har lenge ønsket meg en, men det har stått ingen dyrehold i leilighetskontraktene. Nå bor jeg jo hos den beste huseieren noen kan ha, han er kjempe grei og utrelig hyggelig. Mandag kveld gikk jeg opp til han og spurte om jeg kunne få lov til å få meg en liten katt. Dette syns han var greit og jeg må si jeg ble kjempeglad! Letingen av en liten kattepus jeg ville ha var ikke bare bare. Jeg er kresen på farge og type katt. Fant mange søte på finn.no men de fleste var allerede gitt bort. Dro derfor innom Moss dyreklinikk i går og forelsket meg i en liten søt rakker.. Etter jobb dro jeg tilbake til klinikken og katten ble min. Gikk gjennnom litt vaksiner og chip, fikk med litt prøver på mat og sand. Lille pus var klar for avreise og vi kjørte hjem. Da han slapp ut av reiseburet gikk han rundt om i leiligheten, gjennom alle kriker og kroker. Ble kjent med en gang og likte seg godt her. Det ble jeg veldig glad for.

Den første kvelden her hos meg har gått kjempebra, han har vært flink gutt og brukt tissekassen sin, ikke gjort noen uhell på gulv. Spiste litt mat og drakk litt vann, men ikke veldig mye. Vi fikk besøk av Tarina senere på kvelden, og det gikk kjempebra. Han koste seg i armene hennes og hadde det var helt nydelig.
Natten kom og jeg var litt usikker på hva jeg nå skulle gjøre. Jeg har ikke noe soverom med dør, alt er åpent her. Da jeg slukket noe lys og gikk å la meg kom han etter meg og begynte å leke i senga. Det ble vanskelig å sove, så jeg ble nødt til å sette han i stua med tissekassen, mat og vann. Det er dør inn til stua, så den kan jeg lukke. Der sov han gjennom natten. Da jeg hentet han i dag tidlig rundt kl 08.00 sov han på den ene stolen under spisebordet. Kom opp i sengen hos meg og sovnet ved min side i 2 timer. Det var deilig å få sove bittelitt mer.

Idag har jeg vært på jobb og jeg har vært borte i 4 timer. Jeg har vært veldig urolig, redd for at han skal føle seg altfor alene hjemme. Men da jeg kom hjem fra jobb, så det ut som alt hadde gått kjempefint. Han har vært flink å brukt tissekassen sin, drukket mye vann og spist litt tørrfor. Stolt mamma!
Etter jobb dro jeg innom en dyrebutikk og kjøpte med noen småting til lillemann. Også før jobb var jeg innom bestemor og fikk noen leker og bånd.
Lekene kom virkelig godt med, han har fått seg en favorittmus, den er grå samme som seg selv og bråker litt.

Vi tok på båndet og jeg tok han med meg ut. Han er nødt til å lære seg og gå med bånd. Jeg skal ikke ha han ute konstant, han skal være en innekatt. Men, han skal lære seg å gå med bånd, så vi kan gå noen turer. Idag var det første gang han gikk med bånd ute, og det syns han nok var litt rart. Lå mest på bakken og tittet på ting som blåste forbi. Hilste på samboeren til huseieren og det gikk kjempefint. Han koste og var flink.

Nå ligger vi begge på sofaen og bare koser oss, lille pus sover på saueskinnet og jeg blogger.Navn:  Mio  ♥  (ble døpt igår av meg)
Alder:  13 uker
Farge: Grå/svart stripet

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Har ordnet med mat til lille gutten min.. Har fått noe og kjøpt noe.Matskål må man jo ha.Noen leker da vettu... Fått noe og kjøpt noe..Klorestativ med hus. 249,- ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 

Det er bare å komme med råd og tips til meg, dette er min første lille pus. Jeg har hatt hund, fisker og kanin før. Men aldri en liten kattepus. Kom gjerne med noen tips hvis du har. Hva som helst. Takk ♥ ♥

 

Hva syns du om lille pusen min?
Har du katt?
Har du noen tips eller råd til meg med katt?

 

16 kommentarer

Vanja Reneè Flaten

30.08.2012 kl.19:03

Katten min ELSKER torsk- og seifilet. Det får man kjøpt fryst, utrolig billig i alle matbutikker. Rimi og Rema er billigst. 16-19kr for en fiskeblokk. Jeg koker opp en halv blokk til min pus, og den har hun i to-tre dager. Hun får det både som frokost og kveldsmat, men det holder jo lenge med en gang daglig. Alt ut ifra hva du vil gi pusen din, og hva pusen din vil ha :)

- Karianne :)

30.08.2012 kl.19:06

Har faktisk nettopp fått meg to kattunger, utrolig nydelige :)

Et lite tips er å gi den melk, og iiiiikke slippe den ut før den har blitt større.

Og når den begynner å gå litt ut, er det lurt å kjøpe et flatthalsbånd til den, daslipper du at den får flatt :)

Veldig søt pus, forresten :)

Jenniferfang

30.08.2012 kl.19:11

Supersøt katt! Lignet litt på min; før han ble gammel og tjukk, hehe. :)

Ellow

30.08.2012 kl.19:11

Åherlighet for en sjønnas! Har en katt selv, ja!

Hmmm, visst jeg skulle ha gitt noen tips så må du huske å varme opp melken til normal kroppstemperatur! Etter jeg har hørt, kan katter som får kald melk få vondt i magen.. Så viktigviktig med kroppstemperatur!

Nekii

30.08.2012 kl.19:11

Nydelig = ^ w ^ =

Ida C West

30.08.2012 kl.19:12

næmmen så skjønn<3

Rose & Royce

30.08.2012 kl.19:17

Omg, for en søt katt! ^^

Vil å ha ;*

Yvonne Skaugen

30.08.2012 kl.19:18

Så utrolig søt!!

mary.

30.08.2012 kl.19:36

nei men så søt!

Sofie

30.08.2012 kl.19:38

Så nydelig:**
Ikke hør på de som anbefaler melk. KAttemelk inneholder IKKE laktose, noe vanlig butikk-melk gjør. Siden katten er 13 uker går det fint med kun tørrfor. "godis" kan være tunfisk på boks, boksemat fra dyreklinikk og diverse. Men ikke melk - både varm og kald - vil gi vondt i magen pga. laktosen (katter tåler ikke laktose).

Sosialiser den med mange mennesker sånn at den ikke blir sky. Kastrer den ved 6mnd alder (unngå markeringstissing når den blir kjønnsmoden). Flott at den har vaksine og chip! Viktig det :-)

Ellers så er du flink både med tørrfor og ellers. Hilsen ei som skal begynne veterinær-studiet på mandag og har jobbet på dyreklinikk 2 somrer på rad :)

tarina tott

30.08.2012 kl.19:43

Herlige Mio :D Skal jaggu si at du har slått på stortromma i dag Ida :D Han kunne ikke fått en bedre ''mor'' <3

Idachristin

30.08.2012 kl.21:41

Dragejenta: Tusen takk for flott kommentar! Jeg har også hørt at melk ikke er bra for dem, så det skal han ikke få :)
Men kan du svare meg på dette?:
Hvordan er det å være borte fra han i 4-6 timer i strekk(pga jobb)??
Kattunger er ikke som hunder, de må ikke "trenes" for å være alene. De er nyskjerrige på egenhånd, så han vil nok kose seg med å utforske huset, leke med lekene og sove :)

Superman

30.08.2012 kl.23:19

...og jeg ønsker lykke til! Søt da :-)

Marion - Blir mamma i august<3

31.08.2012 kl.09:39

Såååå vakker da^^,

Skriv en ny kommentar

hits