Nå med "virkelige" penger på Facebook

Jeg har nylig blitt tipset om en artikkel, der det handler om pokerspill med ekte penger på Facebook. Til nå finnes det ufattelig mange spill på facebook, og det helt greit. Men det er nå blitt lansert pokerspilling med ekte penger på Facebbok, til nå er dette bare i Storbritannia. Det er også 18 års aldersgrense, det er jo bra! Det er heller ikke mulig å jukse seg til alderen, det blir funnet ut av og du får ingen tilgang til spillet.
"I lengre tid har det versert rykter om at man snart vil kunne spille for "virkelige" penger på Facebook. Dette har nå blitt en realitet, men for å kunne gjøre dette må du være bosatt i Storbritannia."
Det er nå noen nye forhandlinger på gang, med Facebook, de vil nå kunne tilby andre casinospill som f.eks. roulette og blackjack.

Jeg skjønner virkelig ikke meningen med å starte slike pokerspill med virkelige penger på Facebook.. Facebook er for å kommunisere med venner og familie, dele bilder og videoer med verden rundt deg. Jeg syns det skal fortsette å være slik, så kan de som ønsker pokerspill med virkelige penger, bruke pokersider.
La Facebook få være dette sosiale nettverket som det er,  og ikke bland inn ekte penger i spillene.
Det finnes så utrolig mange pokersider man kan bruke pengene sine på, så hvorfor ødelegge facebook med slikt?! Jeg skjønner ikke vitsen, kanskje dere er uenig med meg. Men dette er min mening.


HER kan du lese artikkelen om pokerspilling med virkelige penger på facebook.

 

Er du enig?
Eller syns du det er greit med pokerspill med ekte penger på Facebook?

 

2 kommentarer

bolla

18.09.2012 kl.01:49

Ødelegger vel ikke facebook hvis du (og de som ikke vil spille det) lar være å klikke deg inn der? :)

Idachristin

18.09.2012 kl.14:17

bolla: Det kan irritere meg og andre som ikke vil spille dette. Vi blir da invitert av flere og det dukker opp mange slike notification på face, som mange av oss ikke liker. Derfor kan pokerspilling med ekte penger holde seg til sine egne nettsider.. Syns jeg :)

Skriv en ny kommentar

hits