Nytt spill på facebook

Jeg har kommet over en artikkel på nett som igjen handler om nye spill til Facebook. Denne gangen er det en kjent rapper som har lansert et spill i sitt navn. Facebook er en nettside vi alle kjenner til og det er flere millioner mennesker som bruker det hver eneste dag.
Det er den kjente rapperen 50'cent som har lansert et spill i sitt navn. Spillet heter 50 Cent?s Blackjack, navnet er litt misvisende i og med at det ikke engang koster 50 cent å spille det. Spillet er nemlig gratis og kan spilles av alle som er på Facebook. Iphone og Android versjoner er også på vei.
50 Cent?s Blackjack er fylt med morsomme detaljer som vil gi mange timers underholdning.
Det er firmaet Game Show Network Digital som står for spillet.
I spillet kan man selvfølgelig vinne chips ved å slå dealeren, men det er også interaktivt, slik at man kan spille mot sine venner. Chipsene man har vunnet kan man bruke til å utstyre sin avatar med den nyeste mote og bling-bling.

Om du er interessert i å lese mer om dette nylanserte spillet kan du klikke deg inn   HER.


Min mening:
Facebook er et stort sosialt nettverk der man lager seg en egen profil og snakker med venner og kjente, deler bilder og statuser.
Spill er blitt en stor del av facebook, man kan finne utrolig mange forskjellige spilltyper som passer for enhver. Det finnes også utrolig mange andre sider og *apps* man kan gå inn på og bruke gjennom facebook. Jeg syns det er helt greit!
Spill på facebook er også helt greit. Men jeg liker ikke spill som koster penger og handler om poker.
Det syns jeg kan holdes til de nettsidene som virkelig handler om poker og ekte penger.
50 cent har nå lansert et gratis pokerspill på facebook, noe jeg syns er helt greit. Jeg er ikke en av de som liker pokerspilling, men da holder jeg meg bare unna dette. Men jeg vet om mange som liker slike spill og det kan derfor være gøy for dem med noe nytt. Ettersom det er så mange som bruker facebook hver dag, lønner det seg virkelig å lansere spill der. Det er en god sjanse for produsentene.  
Gratisspill på Facebook er helt greit for meg, vet ikke med dere?

 

Hva syns du om at 50 cent har kommet med et pokerspill på Facebook med sitt navn?
Hva syns du om pokerspilling på Facebook?

 

Én kommentar

Nils

25.09.2012 kl.23:16

Fikk du betalt for dette? Ser ikke noen annen grunn til at du skal skrive om 1 spesielt spill, når det er lagd flere titalls spill (flere titalls som også omhandler poker, både gratis og for penger). Spill på facebook er ikke noe nytt fenomen, så dette må være reklame som du har fått betalt (eller iallefall fått noe igjen) for.

Dislike

Skriv en ny kommentar

hits