JEG HAR VÆRT PÅ SENKVELD

Heisann!

Igår hadde jeg en veldig fin dag sammen med min gode venninne Ida i Oslo. Vi tok buss fra Moss kl 11, og var i Oslo til kl 12. Først var vi innom hennes skole i Oslo for å ordne noen ting. Hun går på Markedshøyskolen som ligger i Karl Johan. Etter dette dro vi på Fridays og spiste en bedre lunsj. Etter lunsj gikk vi rundt i mange butikker og tittet, og jeg kjøpte meg en genser. Vi var fremogtilbake i Karl Johan, Oslo city og By porten. Haha! Etter mye trasking rundt nærmet klokken seg avreise til Nydalen for å dra på Senkveld. Senkveld skulle egentlig begynne kl 17.00, men de var litt forsinket der inne, så vi måtte vente i minst 30 minutter til. Det ble greit varmt i den køen, jeg med boblejakke på og skjerf. Hah! Ida og jeg var veldig heldig, fordi vi stod nesten helt først i køen, så vi fikk de beste plassene foran. Første rad i midten! Helt perfekt!

Han som var konfransier for Senkveld, han som skulle holde publikum igang sto rett foran meg og Ida, så vi var med å snakka og hadde det kjempegøy! Gjelder å være litt frampå. Så kom Nilsi, for å holde publikum igang mens vi ventet på at alt skulle bli klart. Han sto også foran oss, der vi satt. Det likte vi!
Det var noen flere fra Moss i studio, som Nilsi pratet med. Og da sier jeg til Nilsi; "Vi er også fra Moss" 
Da kom han bort til oss og snakket med oss, og Ida ble sååå flau vetu. Men jeg pratet med Nilsi og fikk folk til å le. Haha! Det var veldig morsomt!   


Vi sto i kø for å ta bilde med Senkveld gutta, måtte jo få noen bilder. Da det var min tur til å ta bilder, husket Nilsi meg og sier; "Det er hu fra Moss jo!" Ååååh, han husket meg, hehe. Kjemoe koselige gutter dette her altså, pratet endel med dem.


Ida var veldig fornøyd, som fikk lov å stå vedsiden av Nilsi! Hennes store kjærlighet! Eller..... våres alle store kjærlighet!Jeg ble ikke noe fornøyd med de første bildene som ble tatt, så jeg gikk tilbake igjen og spurte om jeg kunne få ta noen nye bilder med gutta, og det fikk jeg. Da kommer det noen gullkorn fra Harald; "Jasså, ble ikke ho Ida fra Moss fornøyd nok?" Haha. Nei....
Pratet enda litt til med gutta og fikk noen nye bilder med dem, hihih :-) Gjelder virkelig å være litt frampå!

Søte guttær!


Har du vært på Senkveld før?

 

6 kommentarer

Benedikte Bieber

26.10.2012 kl.16:53

heldig:D

Gina%20Elena

26.10.2012 kl.18:38

Uuh :D Liker! Heldig du er :)

Thea KH

26.10.2012 kl.19:08

Haha, nøyaktiiiig et slikt bilde har jeg også med Thomas og Harald, fra da jeg var der i januar. Dødsgøy, men selve showet foregikk jo heeelt annerledes enn hva man ser for seg, syns ikke du? Når vi ble bedt om å klappe høyere om igjen osv.. :p og Thomas var jo så elendig, måtte si samme replikker hundre ganger før han klarte det, haha.

May-Christin

26.10.2012 kl.19:12

å så heldig!! digger nilsi

Idachristin

26.10.2012 kl.19:52

Thea KH: Hehe, ja! Ble endel omgjøringer denne gangen også. Ja, Thomas brukte litt tid nå og, ble noe feil. Men, kan ikke alltid være så lett å ta alt riktig med en gang :)
Men, veldig gøy å være der! Snakket masse med gutta og Nilsi :D iiih.
Gjelder å være frampå assa :D

idaoolsen

07.11.2012 kl.21:01

Har ikke vært på senkveld, men møtte nilsi på et privat arrangement for NM deltagere på lillestrøm sist uke :)

Skriv en ny kommentar

hits