Danseoppvisning

Idag kom den stolte storesøstera ut av meg - virkelig! Jeg er stolt ellers også, men idag var jeg ekstra stolt. Min lillesøster på 9 år har hatt en 3 timer lang danseoppvisning på Parkteateret her i Moss. Hun danser på et sted som heter Diamante danseverksted og har blitt utrolig flink på kort tid. Idag var det et stort opplegg med billetter og det hele. Salen var nesten full, så tilsammen kom det ca 250. Kjempebra! 
Mamma hjalp til med kostymer og sminke bak scenen og jeg sto i en egen bås i 2 etg. og filmet det meste av showet. Utrolig mange flinke dansere, skulle virkelig ønske jeg hadde noen av deres hofter. Haha! Søstra mi var med på mange danser og gjorde en veldig god jobb! En grunn til at jeg er stolt!
Hele familien var å så på henne danse, det syns hun var gøy. Morsomt å være på en så stor scene foran så mange mennesker i den alderen.

STOOOOOLT ♥♥♥♥♥  Haha!

Bilde: Smiler og er glad ;*Bilde: Flinke, tøffe og kule søstra mi :-) Stolt av deg, etter en 3 timer lang oppvisning <3
Går fra jobb - på vei til danseshow. Kald som rakkern ute! Måtte ta frem luen og begynne å bruke det nå. Også har vi den kule søstra mi som var klar for 3 timers danseshow sammen med alle de andre danserne. Tøffa! Elsker deg ♥

Jeg har også en lillebror på 7 år som jeg også er veeeldig stolt av! ♥ Elsker dem begge to!

 

// jeg skal trekke vinneren av goodiebagen søndag 9. desember! LOVER! Det skjer så mye hele tiden så jeg har ikke rukket å sette meg ned med det enda, men lover at det skjer til søndag.!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits