Frisørtime og kos

God kveld! Lenge siden. Savnet dere :)
Kommer med en liten oppdatering i min hverdag, skjer ikke mye annet enn jobb, jobb, julegaveshopping, trening, jobb, fri og litt mer FRI. Hehe. Jeg hadde fri fra jobb idag og har fri i morgen. Det er helt fantastisk deilig.! Skulle ønske jeg kunne ha fri en dag i uka hver uke, hadde vært flott! Menmen... Idag har jeg vært hos frisøren og endelig fått tatt den 12 meter lange etterveksten min. Fy, den var forferdelig stygg! Men nå er jeg fornøyd og føler meg fin igjen. Men fy det er dyrt å gå til frisøren, 1000 kr for striper + litt styling. Makan til pris.!
Skal ikke klage, jeg er veldig fornøyd! Har en flink frisør.

Ikveld har jeg vært hos min gode venninne Trine. Vi har shoppet litt idag og tok bussen hjem til henne. Hun var så flink å lagde litt mat til oss. Skikkelig masterchef. Trine sto på kjøkkenet og slet seg ut(haha, nei) og jeg fikk sitte i en deilig stol med varme i ryggen, pledd over meg og så på hotel cæsar. Mmh, det var deilig! Jeg tilbød meg å hjelpe henne, men nei, jeg skulle sitte å kose meg. Var deilig det!
Nå har jeg kommet hjem og skal slappe av resten av den unge kvelden. Skal opp tidlig i morgen og hente bilen til mamma. Må nesten fortsette på julegaveinnkjøpene, jeg er jo IKKE ferdig.. Off. Håper jeg finner noenting i morgen.
Håper dere har hatt en fin kveld, kjære lesere! God kveld videre :)

 

 

Hva har du gjort idag?
Er du ferdig med julegavene?

 

Én kommentar

Keths!

13.12.2012 kl.22:20

så koslig :D fint hår har du alltid hatt så :D

er ikke heeelt ferdig med julegaver nei!

Skriv en ny kommentar

hits