HVORDAN BLI EN TOPPBLOGGER ??

Det er mye snakk om toppbloggerne i det siste.. Mye dritt blir sagt om dem som ligger blant topp 10. Ja, jeg kan være enig med mye av det som blir sagt, men jeg er jo også litt uenig. De som ligger på topp har jo jobbet mye for å komme dit og jobber mye for å holde seg der. Tror vertfall jeg da. Men er det slik at de som holder seg på toppen og de som kommer seg dit, de har store pupper, altfor mye sminke på alle bildene, går bare i merkeklær og har egentlig nok penger fra før..? Er det da slik at vi som er helt vanlige, har et helt vanlig (kanskje kjedelig liv) vi kommer aldri på toppen..? Jeg føler det er vanskelig å komme seg oppover på blogglisten fordi jeg ikke har det utseende som en toppblogger har, jeg har ikke masse penger å bruke på livet mitt, jeg har ikke dritmye sminke i trynet for å se bra ut på ALLE bilder, jeg har ikke store pupper som jeg kan skryte av på bilder, jeg er ikke blondie eller brunette som har langt fint hår og jeg har kanskje ikke MAC eller det beste kameraet.. Har ikke jeg en mulighet til å komme meg opp på toppen da eller?

Tar jeg feil, eller har jeg rett?

Fortell meg gjerne hva du mener om hvordan man kan bli en toppblogger, eller hvordan du mener at en toppblogger skal være. Skal alle se opp til TCMN eller Sophieelise og være som dem for å bli blant toppbloggerne, eller er det mulig å være seg selv men likevel komme langt? Det er virkelig spørsmål som er vanskelig å besvare.. Men jeg ønsker svar på dette. Jeg ønsker å være en toppblogger, selvom jeg kanskje ikke kan være en. Alle ønsker jo det, men iogmed at det er så vanskelig, er det jo bare å glemme det..

Hva må til for å være en toppblogger?
Må man ha det perfekte liv?

 
 

12 kommentarer

Fanny Potter

09.01.2013 kl.20:46

Først og fremst synes jeg at du har utseendet, det går ikke på det! Men, nei, jeg vet virkelig ikke hvorfor noen ender opp på toppen, mens andre bare holder seg nede på bunnen.

Linn-Therese Nilsen

09.01.2013 kl.20:48

Utrolig bra skrevet :)

Jeg syntes du er utrolig pen og syntes helt klart bloggen din er verdt å ligge langt oppe på listen. Vi må bare stå på. Kanskje en dag er vi de heldige <3

Kine Holthe

09.01.2013 kl.20:50

Enig!

Maria

09.01.2013 kl.20:51

Du har et pent utseende :) og jeg mener at man ikke bør se ut som ei Barbiedokke for og komme på topplisten, man må kunne få låv til og være seg selv :)

anonym

09.01.2013 kl.20:52

For å bli toppblogger tror jeg man må provosere litt... Uansett er nok fler av leserne sånne som leser bloggen bare for å komme med negative kommentarer... :P Man må nok skape litt oppmerksomhet rundt bloggen, sånn at den havner i media, eller, det er den raske måten å bli toppblogger på, men da holder man nok ikke så lenge...
Skrev nettopp et innlegg om det samme :) Er toppblogger selv og kan ikke måles med de andre! Huff, overlegne sminkeberter. Haha :)

Idachristin

09.01.2013 kl.20:57

Tuusen takk for kjempefine kommentarer, dere er vel søte! :)

Rebecca

09.01.2013 kl.21:02

det er jo mange topp bloggere som ikke er rike da.. :)

(blir glad for kommentar tilbake.)

Lise.

09.01.2013 kl.21:08

For og bli en god toppblogger må man ha en blogg som skiller seg ut fra de andre bloggerne,en som skriver gode innlegg, og tar seg tid til og se over innleggene man skriver før man poster de slik at man kan se om div skrivefeil osv :)

Det kommer ann på øyne som ser, tror alle har ett perfekt liv på en eller annen måte uavhenig hvordanliv man har levd tidligere,selv har jeg nok ikke den mest perfekte fortiden som alle andre med tanke på at jeg har blitt mobbet o.l, Men for meg,det som gjør mitt liv perfekt er det at jeg har en hobby som jeg over alt på jord elsker og drive på med. Jeg er nemelig inne i mitt 8 år som stand up komiker,noe jeg finner mye glede i.Du kan selv lese stand up bloggen min, www.standupen.blogg.no for og få ett lite innblikk i hvordan jeg har det med min stand up :)

Alice

09.01.2013 kl.21:16

Kan jo virke sånn, men det perfekte liv er det ingen fasitsvar på!! Man må i hvert fall leve i håpet ;)

Vanja Reneè Flaten

09.01.2013 kl.21:39

Man må vel bare være seg selv, og som nevnt over, provosere og skape oppmerksomhet. Det er ikke noe for meg, så jeg får nøye meg meg kommunetopplisten, hihi :D

annabib

09.01.2013 kl.23:18

Du er veldig pen og kan nå toppen om du jobber hardt nok. Det er det å oppdatere mye og skrive om noe som fanger oppmerksomheten til andre. ikke penger.

Btw, kommenter hos meg! Så kommenterer jeg tilbake <3

Skriv en ny kommentar

hits