10 TING DU KANSKJE IKKE VISSTE OM MEG

1. Jeg har operert høyrefoten min for hallux valgus (ja, google det) da jeg var 15 år. Måtte egentlig vente til jeg var ferdig utviklet, men jeg fikk lov å begynne før ettersom jeg hadde mye problemer med foten. Satte inn bolter og skruer og måtte gå på krykker i 6 uker. tok ut boltene igjen etter 4 uker og skruen sitter fremdeles i foten (skal aldri ut).

2. I Hellas i 2008 falt jeg stygt av en tube i vannet og havnet på sykehus. Nakken låste seg helt og legen måtte knekke nakken tilbake igjen. Måtte bli over 1 natt på sykehus i Hellas, noe jeg absolutt ikke likte! Spiste ikke noe mat mens jeg lå der, ble tilbudt masse mat, men takket nei til alt. Heldigvis gikk det bra, ingen stor skade.

3. Jeg har bodd for meg selv i litt over 2 år. Nå bor jeg i min 3. leilighet. Den første likte jeg ikke, var altfor.. kjeller.. Den andre bodde jeg i over 1 år, men måtte flytte fordi huseieren solgte huset. Nå bor jeg i et eget lite hus hos foreldrene til bestevenninna mi. Her skal jeg bo til jeg finner ut hva som skjer fremover.

4. Jeg forguder melkesjokolade og nonstop. Kunne spist det hver dag, til frokost, middag og kvelds. Fysj, det er ikke bra! Prøver å kutte ned på bruken av sjokolade nå, men er ikke lett. Det er jo såå godt!

5. Jeg har spilt badminton i over 9 år og trives veldig godt med det! Var blant de 15 beste i Norge da jeg var rundt 14-15 år.

6. Jeg er en helt crazy banana følsom person, og får tårer i øya av de minste ting. Er det en trist episode på Hotel Cæsar og folk gråter, ja da gråter jeg med. Blir folk glade og gråter fordi Extreme oppussing har gitt dem et nytt hus, ja da gråter jeg med. Men om det gjelder jobb og det virkelig liv jeg er med i, gråter jeg ikke like lett. Da ser jeg på meg selv som en tøff person.

7. Jeg har aldri prøvd røyk eller snus og skal aldri prøve det heller, ser ikke grunnen til det. Jo, jeg har forresten prøvd catch snus på fest en gang. Det var så vidt den fikk lov å ligge under leppa mi, så jeg tok den fort ut igjen. Kan egentlig ikke kalle det å ha prøvd, men noen vil vel si det. Den var nær under leppa mi i 2 sekunder..

8. Hvis jeg har gått med en trang bukse på jobb eller annet sted og kommer hjem, forter jeg meg å ta av buksen og tar på meg en deilig joggebukse. Klarer ikke ha på meg trange bukser mer enn jeg må. Hvor deilig er det ikke å slenge av seg det trange å få på seg noe superdeilig da.. Elsker joggebuksa mi mer enn noe annet.

9. Jeg fikk lappen på bil 12.mai 2010, midt i russetiden. Jeg møtte opp i russebukse og var selvfølgelig edru! Ble spurt av sensor om jeg var i form til å kjøre opp, om jeg var edru nok. Haha! Jeg sa til han at jeg var mer en klar og var veldig edru. Det gikk veldig bra og han sa jeg var den beste han hadde sett til å rygge. Jeg elsker å rygge med bil idag, syns det er så gøy. Like gøy som å kjøre fremover. Haha!

10. Jeg er født med pigmentfeil på venstre arm. Kaller det for fødselsmerke, det er gigastort. Går nesten over hele armen og er egentlig ganske stygt, selvom det ikke syns så veldig. Om sommeren ser man forskjell. blir jeg brun på kroppen, blir pigmentet enda brunere. Haha.

Var det noe du visste fra før?

Er det egentlig noe mer om meg som dere kanskje ikke vet da...? Har ikke jeg skrevet nok om meg selv på denne bloggen opp gjennom. Alt jeg har skrevet nå, tror jeg at jeg har nevnt for dere tidligere. Men ettersom jeg har så mange nye lesere, må jeg jo gjennoppta enkelte ting.. Men nå kommer jeg ikke på mer... hmmm....?
* Er det noe du vet om meg, som ikke står her...?  Kom med det!

 

4 kommentarer

Charlotte Hagen Edvardsen

13.02.2013 kl.18:05

Nå har jeg plukket ut 3 blogger som har blitt linket på bloggen min. Ble det deg? Ta en tur innom bloggen min da vel :)

Keths!

13.02.2013 kl.18:32

visste noe av det før :) men mye jeg ikke visste!

Blitzabethy

13.02.2013 kl.21:01

Vil du virkelig at jeg skal komme med det? :p

Idachristin

13.02.2013 kl.21:19

Blitzabethy: Ja, spesielt du :D

Skriv en ny kommentar

hits