DAGENS TRENING

Hei på dere kjære lesere!
Dagen idag var helt lik som mandag og tirsdag. Sove lenge, spise en god frokost og dra ned å trene. Hehe. Sånn går no'dagan. Neida, i morgen er det tilbake på jobb igjen etter 1 uke med sykemelding. Armen min er absolutt ikke bra. så jeg skal ta en tur tilbake til legen min. På trening idag prøvde jeg noen enkle apparater med armen, og det var vondt. Så det ligger nok fremdeles mye betennelse i armen.. Gjorde derfor mest ben, rumpe og mage.. Helt greit det og, men sykt hvor støl jeg er etter de to andre dagene med full trening. Ooh.

Idag tok jeg benpress med stang (heter det det??) du kan se på bildet. Den stangen med røde vekter på.. Først la jeg på 2.5 kg på hver side for å prøve. Men tilslutt la jeg på 5 kg til på hver side. Gikk veldig greit, så kan nok legge på mer, og det er gøy.. Merket det litt i høyrearmen da jeg tok denne, så det ble lite av dette..

Jeg startet treningsøkten med 25 minutter oppvarming på tredemølle, der forbrant jeg 144 calorier. Og på slutten av økten ble det 20 min på tredemøllen, og da forbrant jeg 128 calorier. Deilig å se på skjermen hvor mye calorier man forbrenner altså, jeg syns det er veldig greit å få vite.

 

 

Under treningsøkten idag tror jeg en av lampene i taket gikk, for plutselig kom det en syykt stram lukt på hele senteret og noen lys ble skrudd av. Vaktmesteren løp rundt og prøvde å ordne opp, og det fikk han til. Flink mann! Fy søren det lukta dritt! Tok en liten stund før den stramme lukta ble borte. Æsj..

Nå har jeg kommet meg hjem, dusjet og tatt meg en YT restitusjonsdrikk og en snackajacks.. Om ikke lenge blir det noe middag og ikveld skal jeg skeie ut med litt godis, HALOO, det er jo Idol ikveld. Så jeg skeier ut, men det blåser jeg i.. Skal trene i morgen også, etter jobb. Så det skal bli bra! Da skal jeg trene sammen med Jesper. Det er lenge siden, ja, sist vi trente sammen var vel i oktober i fjor engang. Haha..


Har du trent noe idag?
Hva syns du om bildene?

 

4 kommentarer

Agnete

30.01.2013 kl.17:46

Nydelig blogg du har :)

Adina

30.01.2013 kl.18:24

flink du!! :) trener ikke, jeg rydder og vasker haha!:))

Idachristin

30.01.2013 kl.18:58

Agnete: Tusen takk :)

Idachristin

30.01.2013 kl.18:58

by Adina: Takk! Jaja, litt trening i det og da :)

Skriv en ny kommentar

hits