NEDBEDØVET ARM

Hei på dere!
Å guri den legetimen min idag var ikke god. Først tok det litt tid før jeg tok denne sprøyten, fordi jeg er så redd for det. Jeg tittet vekk da han satte den og gjorde sitt. Og gjett om jeg merket det han drev med! Fysj, det var vondt. Kanskje jeg som er pysete, men jeg liker bare ikke sprøyter. Sånn er det.
Endelig var han ferdig og det tok ikke lang tid før det begynte å stikke i tommelen. Legen sa: "Ja, ettersom det stikker allerede, har jeg truffet rett sted, og det er bra!" Jeg fikk vite at jeg kan begynne med Badminton om ca 2 uker, men må begynne rolig.

 

Etter legetimen gikk jeg litt rundt på amfi senteret før jeg skulle ta bussen til jobb. Armen ble bare mer og mer bedøvet og jeg klarte jo ikke løfte noe, da mistet jeg det. Haha! På jobb ble det verre og verre, det verket så fælt i armen og jeg hadde så vondt. Klarte ikke bruke den i dere hele tatt. Vi dro på skøyter og jeg måtte dra hjem etter det, hadde så vondt.! Nå begynner det å bli bedre, men merker fortsatt at jeg har vondt rundt det område han stakk.
Håper det går over snart altså, kjedelig å gå sånn. Det er jo høyrearmen, og den bruker jeg jo til alt.

 


Jaujau.. Resten av kvelden skal jeg bare kose meg i sofaen, se på cæsar, idol og annet. Også får jeg en kamerat på besøk ikveld, blir hyggelig! Jeg lagde meg en deilig middag idag. Pepperbiff med ris, saus og grønnsaker. Veldig godt!

 

Hva har du gjort idag?
Har du tatt kortisonsprøyte før?

4 kommentarer

Marja

06.02.2013 kl.18:08

Hei, idachristin

Jeg ville bare si at du har en nydelig blogg :)

Idachristin

06.02.2013 kl.18:17

Marja: Tusen takk for det :)

Keths!

06.02.2013 kl.19:12

uffda, hvorfor skulle du ta kortisonsprøyte? har aldri tatt det jeg nei!

Idachristin

06.02.2013 kl.19:28

Keths!: Senebetennelse i armen. :(

Skriv en ny kommentar

hits