KROPPEN MIN ER I SUPERFORM

Hei på dere! Håper dere har en fin dag <3

Idag begynte jeg 7 på jobb og jobbet mine timer, så dro jeg på treningssenteret. Idag begynte jeg smått med å bruke armen, etter all behandling av senebetennelsen. Det gikk overraskene bra og armen henger fremdeles på. Jeg har ikke noe vondt og merket heller ingenting på trening. Jeg løftet selvfølgelig ikke 100 kg, men jeg lå litt under kg'ne enn vanlig. Myk start for armen. Om 1 uke starter jeg med badminton igjen, gleder meg!!
Jeg var på treningssenteret i nesten 2 timer, fikk gjort masse og føler meg superenergisk! Kroppen min var virkelig klar for trening nå etter 1 uke syk og hjemmeværende. Bah. Superdeilig å være tilbake i god form igjen! Når jeg kom hjem tok jeg liksegodt å turna litt. Det er så gøy å stå på henda, og selvfølgelig få det til på den riktige måten.. Jeg har tatt masse bilder av meg som står på henda idag. Utrolig gøy! Skal vise dere senere.
Dette var helt i starten, ser jo helt teit ut. Står ikke rett, er svai i ryggen og hodet er feil. Haha. Skal vise dere litt bedre bilder senere. (merk dere ordet *litt*... Hehe)


Hva har du gjort idag?
Hva syns du om bildene?


 

Én kommentar

Oven

19.02.2013 kl.15:19

idachristin: Fin blogg :)

Skriv en ny kommentar

hits