VINN GAVEKORT PÅ 1000 kr - ENKELT

Min nye sponsor WOW, deler nå ut et gavekort på 1000krDENNE siden. Gå inn på siden og fyll ut skjemaet og send det av gårde. Det er veldig enkelt og hvem som helst kan vinne. Om du vinner kan du for eksempel gi gavekortet videre eller du kan kjøpe bursdagsgave til en du kjenner. Du MÅ ikke være under 18 år og handle der selv, for å være med i konkurransen. Give aways er alltid gøy å ha på bloggen sin. Meld deg på da vel  :-)

WOW er en klesbutikkkjede for jenter mellom 7-14 år. Butikken finnes nok på de fleste senter nå om dagen. Mange flotte klær og de holder seg til dagens mote. Små jenter skal også få lov til å kle seg fint og kult, slik som oss ungdommer og foreldrene. De har klær i størrelsen XXL, som tilsvarer 165/170.. Det passer meg, så noen av klærne kan vi unge også bruke.
Jeg selv har handlet noen klær til min lillesøster på denne butikken, og hun er veldig fornøyd med klærne. En venninne av meg har jobbet på WOW på Mosseporten, og hun brukte noen av klærne. Anbefaler denne butikken til alle jenter under 18 år!


Husk å melde deg på, hvis du vil vinne gavekort på 1000kr. HER..

 

Har du meldt deg på?
Hva syns du om konkurransen?


2 kommentarer

ssln

05.03.2013 kl.19:22

Er allerede med, hehe. c:

Trine Lise

05.03.2013 kl.20:12

Kjære blogger. Vi vil gjerne gi deg et gavekort på 50 kroner hos CDon.com for å fortelle oss om ditt syn på netthandel. For å få gavekortet må du gå inn på våre nettsider, og registrere din interesse. Vi håper vi hører fra deg!

Skriv en ny kommentar

hits