VÅRENS SKOTRENDER

SNEAKERS:


Den sporty trenden fortsetter i motebildet. Det betyr at joggeskoene er både behagelige, praktiske og trendy denne våren. Høyhelte joggesko var en av de største skotrendene i fjor og Isabel Marant gikk først i bresjen med denne trenden. Kjedebutikkene fortsetter å kopiere designervariantene og denne sesongen kommer de i alle mulige vårlige farger. Synes du joggeskoene med skjult kilehel fortsatt er litt uvant, finner du andre lave sporty varianter i blant annet tøy, skinn og paljetter i butikkene.

TIPS: Joggeskoene er ikke kun forbeholdt treningstøy. Bruk dem med florlette skjørt for en sporty kontrast mot det feminine. Bare husk at skoene ikke skal være altfor klumpete i fasongen

 

 

HØYE HELER

En av de største gjengangerne på catwalken for vårmoten var enten spisse pumps eller høye enkle sandaler. De spisse skoene dukket opp i høye og lavere varianter, og passer til både posete jeans og pene festkjoler. De åpne sandalskoene glir perfekt inn i 90-tallsmoten som regjerer stort i trendbildet denne våren.

TIPS: De høye sandalene er ikke de aller mest stødigste skoene på grunn av de tynne remmene. Er du ikke helt trygg på høye heler kan det være lurt å velge en variant med tykk og solid hel.

 

 

LOAFERS

«Loafers»-skoene er en god blanding av mokasiner og ballerinasko. De lette loafersene gjør i år inntog i butikkene og kommer i alle mulige varianter. Du kan velge og vrake mellom nøytrale, knallfarger, pyntet og helt enkle loafers. De passer til alt fra jeans til kjoler ? og er kanskje vårens mest anvendelige og behagelige fottøy.

TIPS: Mange av loafers-skoene har ofte en tynn lærsåle og slites fort ut. Det kan derfor være lurt å gå til skomaker og få lagt på en solid gummisåle. Da tåler skoene litt ekstra og holder seg finere lenger.

 

                  

                                                                                                                                                                                                                           //minmote

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits