EN USUNN START PÅ DAGEN

God morgen til dere alle <3
Jeg har stått opp mye tidligere enn hva jeg pleier til vanlig, det er fordi jeg skal på jobb og være med på svømming. Det er egentlig veldig greit for meg å stå opp tidlig og komme meg på jobb, for jeg vil jo tjene litt ekstra penger og jeg vil være opplagt og våken reste av dagen.. Jeg har merket at jeg er mere trøtt og gjesper mer på dagen, når jeg har stått opp rundt halv 11. Så det burde jeg slutte med, og heller komme meg tidligere opp. Jeg skal bli flinkere på å trene før jobb også, det har sklidd helt ut og jeg har ikke vært der siden forrige innlegg jeg skrev om treningssenteret. Haha, sløvt! Husker ikke når det var engang. Fysj, nei det skal jeg bli flinkere på.

Over til overteksten, jeg startet dagen min med en bolle med coco pops. Hehe. Er dere klar over hvor GOD den er..?! Jeg sliter med å få i meg brødskive eller noe annet på morningen, så da blir det en bolle med sjokoladekorn. Det sklir rett ned. Matlysten om morningen er ikke der, sånn har jeg det. Men koser meg med denne bollen jeg.


Dagens outfit:  Bukse  - Cubus  //  Genser - Cubus


Sjekk den bollen med alt det gode kornet da, ikke si at du ikke blir småfristet til å lage deg en slik bolle selv..? Hehe. Det er absolutt ikke sunt, og jeg burde holde meg laangt unna dette!! Men det blåser vi i, jeg skal trene det bort ikveld. Det er snart helg jo..... Aner ikke hvor mye sukker det er i dette kornet, men jeg vedder på at det er flere Kg. Jaja, nå skal jeg ikke tenke mere på det, for nå er bollen tom og alt ligger å koser seg i magen min. Der får det bare ligge :-)

Ønsker dere en fifin torsdag <3

 

Hva syns du om bildene?
Spiser du Coco Pops? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits