S Ø N D A G

Gød søndag til dere alle! <3

Igår var en kjenehyggelig kveld med gode venner. Det ble bytur på oss og det var veldig gøy. Sent hjemme, klokken var nærmere halv5 før vi var hjemme - tyder på en superkveld! Formen idag er kjempebra og jeg er nå hjemme hos familien min. Her skal jeg bo gjennom påsken. Blir virkelig deilig å få middag servert, slippe å vaske og rydde - og heller kan slappe av og bare kose meg. Hehe.  Thats the plan!

Dette bildet er fra idag, vi var ganske slække etter gårsdagen. Vi hadde også mye å snakke om- mye latter idag. Hehe.


Denne uken tenker jeg at jeg kommer til å være flink til å ta outfit bilder, nå som jeg har fri fra jobb, ferie, og god med tid til å blogge bra. Kanskje er dere heldige og får se hva jeg har på meg denne uken. Haha! Men.. nå skal jeg bare slappe av videre ikveld sammen med familien. Se på tv og snikksnakke litt med familien. Koselig å se dem igjen, er ikke ofte med familien.

Håper dere har hatt en fin helg. Vi blogges :*


 

Én kommentar

Sandra

24.03.2013 kl.18:33

Trenger du inspirasjon? Bare å sjekke ut garderoben min i mitt nyeste innlegg. Kunne du kommentert hva du synes om den? Det er såå koselig med kommentarer skjønner du:D kan godt bli fast leser på bloggen din, vil du bli fast leser på min blogg også da?:)

Skriv en ny kommentar

hits